2777
2789

دوستان من شهریور سال قبل عروسی کردم ، ۸ ماهی میشه ، تواین ۸ ماه شوهرم یه مسافرت کوچیک هم منو نبرد ، حتی ماه عسل ! اوایلش شرایط مالی رو نداشتیم ، منم اصراری نداشتم 🥲 الان ک فرجه امتحانات دانشگاهمه ، میگم بیا مسافرت بریم ، هزینه اش هم هست ، از قبل جدا گزاشتم ، میگه نمیام ! مرخصی ندارم ، در حالیکه میدونم الکی میگه ! کلا از سفر فراریه 😒 همه همسن های من شب تا صب تفریح و مسافرتن ، اونوقت من میگم هزینه هواپیما و هتل هم حتی با خودم بیا بریم ، بهونه های الکی میاره ! اصلا ب خواسته هام توجه تمیکنه ، خسته شدم از اینکه هرچیزی رو ک بخوام باید یه ماه منتش رو بکشم ، توروخدا بگین جای من بودین چکار میکردین ؟ ب ذهنم اومده ، تنها و بدون اون برم ، بدون توجه ب فکر کردن به عاقبتش 🤦🏻‍♀️

بر ما گذشت آنچه نباید می گذشت ، باقی عمر هرچه بادا باد 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعت ك منطقي هست. ولي بايد به ي شناخت از نامززي و بعد عروسي زسيدع باشي علت مخالفتش چيه؟ و در صدد ...

ببین کلا اهل گردش و تفریح نیست ! درحالیکه دوران. نامزدی میگفت پایه ام ! هزار بار بهش گفتم ، چرا قبلا ی چیز گفتی ، الان یطور دیگه رفتار میکنی ! 

من ۶ ساله متاهلم وضعم همینه دیگه برامم مهم نیست منو ببره سفر یا نبره دیگه نه ذوقش و دارم نه شوقش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

و منی ک ۶ساله ازدواح کردم ی بارم سفر نبرده منه چی بگم 

خیلی خسته شدم ، احساس پوچی میکنم ! دوستام و اطرافیانم همه میرن و میگردن ، من شب تا صب یا خوابگاهم ، یا میرم خونه و محدود میشم به یه چهار دیواری 

نمی‌دونم روحیات شما یا همسرتون چطوره عزیزم ولی با لجبازی و جبهه گیری فقط زندگی تلخ میشه 

من تنهایی مسافرت زیاد میرم چون واقعا همسرم سرشون شلوغه و خودشون منو ترغیب به این کار میکنن یعنی با رضایت کامل ایشون هست نه از سر لجبازی  

به نظرم زندگی مشترک رو به لذت یه سفره چند روزه ترجیح بدین و سعی کنین علتش رو پیدا کنید و از در مهربانی حلش کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه عزیزم حق داری تا بچه ندارین همه جا برید خصوصا الان همه جا خلوته تابستون هر جا بری مسافره راضیش کن ...

میگه ولم کن ، حوصله ندارم ، پول ندارم ! میگم پس تنها میرم ، قهر میکنه میگه برو ! کلا این بشر حتی مهمونی هم دوست نداره ! درحالیکه من هزاران بار دوران نامزدی و عقد بهش گفتم یکی رو میخوام ک پایه ام باشه و میگفت هستم ! 

نمی‌دونم روحیات شما یا همسرتون چطوره عزیزم ولی با لجبازی و جبهه گیری فقط زندگی تلخ میشه  من تن ...

تنها برم ک جررررم میده 🥲🚶🏻‍♀️ مطمئنم نمیزاره