2777
2789
عنوان

شام چی می پزین

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسر خاله داشتم از غذای خاله ام هزارجور ايراد میگرفت غذایی کا گوجه داشت لب نمیزد زن گرفت صبونه ...

آره ما هم تو اطرافیان خیلی داشتیم 😂😂😜

ولی اون زن باید از اون زنا باشه دیگه..

من یه پسر خاله داشتم از غذای خاله ام هزارجور ايراد میگرفت غذایی کا گوجه داشت لب نمیزد زن گرفت صبونه ...

پسرعمه من هنوز همون جور شوهرم هم همین طور 

تازه بچه هم بهش اضافه شد 

تو ذهنم نیست غذایی رو دوست نداشته باشم لب نزنم 

آبگوشت خوشم نمیومد غر هم نمی زدم کم می‌خوردم 

گیر اینا افتادم 

اصلشم باگوشت قرمز مال لرستان

اره تعحب کردم زیر برنجی فقط با گوشت قرمز

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اين دوتاخورشت اخرى اموزش ميدى قربونت

خورشت آلو بخارا: پیاز داغ میگیری و مرغ رو سرخ می‌کنی با پیاز ها بعد نمک و زردچوبه میزنی و رب و آب میذاری مرغ بپزه وقتی پخت آلو بخارا رو میریزی یکمم شکر باید بزنی که ملس بشه یه نیم ساعتی اینجوری بپزه کافیه و آمادست برای سیب زمینی هم مراحل همینه فقط مرغ که پخت فقط سیب زمینی میریزی پاش

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
وقتایی که خسته ام لوبیا چشم بلبلی و اب قلم و گوشت گوسفندی و سیب زمینی میندازم تو قابلمه حالت ابگوشت ...

همون لوبياچشم بلبلى جايگزين لوبياسفيدكن خوشمزه تر ميشه ويه مدل خورشت اروميه اى