2777
2789
عنوان

شام چی می پزین

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 91 پست
خورشت آلو بخارا: پیاز داغ میگیری و مرغ رو سرخ می‌کنی با پیاز ها بعد نمک و زردچوبه میزنی و رب و آب می ...

اینو میخوره مرغش رو‌ولی فردا نهار میخاد ببره میگه مرغ مزه میگیره می مونه تا فردا😶

سخت نمی‌پزه من دیدم گوشت میزارن لای برنج همش حس میکنم خوب نمی پزه

گوشت رو باید جدا پخت بعد گذاشت بابرنج دم بکشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لوبياچشم بلبلى جايگزين لوبياسفيدكن خوشمزه تر ميشه ويه مدل خورشت اروميه اى 

سوهرم فقط تو حبوبات هاچشم بلبلی و عدس و لپه میتونه بخوره وگرنه نفخ شدید میکنم هرچقدرم نفخشو بگیرم فایده‌نداره 

سخت نمی‌پزه من دیدم گوشت میزارن لای برنج همش حس میکنم خوب نمی پزه

با زود پز میذارم اینقد خوب میپزه تو دهن اب میشه ما بیشتر گوشت بره یا بزغاله که ترده درست میکنیم ادویه و دارچین زردچوبه هم میزنیم خیلی خوشمزه میشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ممنون ..دوسه روزه سرفه خلط دار میزنم هیچ علاعمی از سرما خوردگی هم ندارم نمی‌دونم دلیلش چیه

آخه الان فصل بهار آلرژی زیاد هست 

ولی پسر من شش ماه پیش ریه اش عفونت کرده بود 

اگر می تونی دکتر برو 

نوش جان عزیزم 

ممنون گلم همچنین

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد