2777
2789
الان تو چه مرحله هستی دکتر گفت چیکار کن

این ماه رفتم سونو شدم ک شروع کنم بخوردن دارو این ماه انجام بدم ک به کیست مهمون ناخونده داشتم دیگه انجام نداد بهم ال دی و کیوتن داد تا دفع بشه اگه دفع بشه خرداد انجام بدم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیست تخمدان داشتی ؟ فولیکول هات چطورن بدون دارو

اره کیست هموروژیک داشتم 

فولیکول دکتر گفت خوبه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
مورفو ۱ شاید ای وی اف واست جواب بده

صفر لعنتی 

یعنی میگه ivf هم ممکن نگیره؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
منم فولیکول ۱۴ در حال رشد داشتم بدون دارو دکتر گفت خوبه ولی کو شانس خخخخ شاید برم انجام بدم منم  ...

فقط وقت و حدر نده حتما دنبال درملن باش انشالله نتیجه میگیری

فقط وقت و حدر نده حتما دنبال درملن باش انشالله نتیجه میگیری

الان نگاه کردم تاپیک هات برج ۷ پارسال با هم حرف زدیم 😂 چند ماه گذشت هنوز هیچ کاری نکردیم اره واقعا بریم ای یو ای شاید خدا خواست و گرفت

الان نگاه کردم تاپیک هات برج ۷ پارسال با هم حرف زدیم 😂 چند ماه گذشت هنوز هیچ کاری نکردیم اره واقعا ...

اوه چ جالب مثل باد میگذره🤦‍♀️🤦‍♀️

اره بخدا داخل تاپیک فولیکول ریز با هم حرف زدیم ذخیرت کردم پیگیر بشم ببینم چی کردی منم اگ انجام دادم ...

انش الله با دفعه اول مثبت بشی 

هم چنین واسه خودت عزیزم شرایط اسپرم شوهرت بهتره امیدوار باش 

من از اسفند میخوام ای یو ای کنم هرماه سریه مشکل کنسل میشع نمیدونم حکمت خدا چیه

من از اسفند میخوام ای یو ای کنم هرماه سریه مشکل کنسل میشع نمیدونم حکمت خدا چیه

الانم اشکال نداره شرایط اوکی شد انجام بده شاید همین بار اول گرفت و راحت شدی

کلا ت آی یو آی اسپرم قوی ها رو میگیرن درسته ؟

بله عزیزم.خوباشو جدا میکنن و انتقال میدن.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏