امروز تو مدرسه ،داشتیم حرف میزدیم دوستم گف ک مامان من هرکسی رو به یه لقب صدا میزنه،ب فلان دوستم میگه چش رنگی،ب خودم میگه نردبون(قدش خیلی بلنده) بعد ب منم اشاره کرد گف ب اینم میگه یاسلی برن(ب ترکی،معنیش ینی دماغش پهن ) بعد من گفتم ینی چی،اونیکی دوستم گف هیچی با دماغت مشکل داره ،،از اونموقع بهم ریختم تا الان ک اومدم خونه نزدیکه گریه کنم بغض گلومو گرفته، با اینکه میدونم دوستم قصد ناراحت کردنمو نداش ولی من خیلی بهم ریختم،با اینکه آدم حاضر جوابیم ولی اگ کسی از ظاهرم ایراد بگیره لال میشم،،میگم کاش میگفتم کاش ب دختر خودشم بگه دماغ دراز،دماغ دوستم واااااقعا خیلی و درازه ،بیشتر از حرف اون از این ناراحتم ک چرا جوابشو ندادم،بچه ها من برا حل این مشکلم چیکار کنم؟🙂🙂تا کسی از ظاهرم ایراد میگیره حالم خییییلی بد میشه توروخدا یکم کمکم کنین حالم خوب شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خودت و ظاهرتو دوس داشته باشی ناراحت نمیشی بنظرم اهمیت نده و بروز نده ناراحت شدی نقطه ضعف میشه اینجوری بیشتر اذیتت میکنم بیتفاوت باش فردا هم انگار نه انگار چیزی شنیدی فقط روی عزت نفست کار کن