2777
2789
عنوان

خرید شمش طلا

161 بازدید | 12 پست

خونمون رو فروختیم و احتمالا تا یکی دوماه نتونیم بخریم

بنظرتون برای اینکه ارزش پول پایین نیاد شمش بگیریم؟

از کجا و چجوری بخریم که معتبر باشه

واسه دوماه طلا نگیر همون پولو نگه دار.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دوستام که کارگاه طلاسازی داره، بهم گفت بیا برات طلای اب شده بخرم،پس نمیشه اعتماد کرد ،درسته؟ ...

کارگاهیا عیار مشخصی ندارن. بعد واسه دو ماه واقعا ارزش نداره ممکنه ضرر هم بکنید توی نوسان های ریز طلا توی کوتاه مدت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
همین جا بپرس

داشتم درباره دکتر مریم کریمی تحقیق میکردم  پیام شما رو دیدیم که ظاهرا دکتر شما بودن

راستش من تازه متوجه شدم که باردارم دنبال دکتر باتجربه و با اخلاق میگردم

پیجشون رو خیلی وقته دارم 

خواستم ازتون درباره دکتر بپرسم که شما راضی بودید ازشون؟؟

و اینکه شما نوشته بودید درمانگاه بیمارستان پارسا میرفتید 

میخاستم بدونم اگه دکتر سنو یا آزمایشی بده خود بیمارستان انجام میده برام یا باید برم جایه دیگه ای انجام بدم

نمیدونم الان از طریق درمانگاه وقت بگیرم یا کلینیک 

داشتم درباره دکتر مریم کریمی تحقیق میکردم  پیام شما رو دیدیم که ظاهرا دکتر شما بودن راستش من ت ...

بله دکتر خوبیه،از دکتر و بیمارستان راضی بودم

البته من هفته های اخر بارداریم بود رفتم اونجا،چون دکتر اصلیم زیر میزی خواست منم ندادم ورفتم پیش این دکتر.و کاش از اول پیشش می رفتم

ازمایش رو بیمارستان انجام میده،نوار قلبم که واسه اخرهای بارداریه دارن

سونوهای معمولی مثل صدای قلب و ... بله انجام میده

کلا غربالگریهارو جاهای تخصصی بری و بیمارستان نری بهتره.مثل مرکز سونوگرافی دکتر دلیری،نسل امید و ....

در مورد نوبت دهی زنگ می زنی درمانگاه و وقت می گیری

بله دکتر خوبیه،از دکتر و بیمارستان راضی بودم البته من هفته های اخر بارداریم بود رفتم اونجا،چون دکتر ...

هزینه های بیمارستان چطور بود؟

برای سنو و آزمایشا که تو خود بیمارستان انجام دادید هزینه ای دادید یا با بیمه بود؟

بله دکتر خوبیه،از دکتر و بیمارستان راضی بودم البته من هفته های اخر بارداریم بود رفتم اونجا،چون دکتر ...

این مرکز هایی که گفتيد برای غربالگری  اطلاعی دارید که بیمه رو قبول میکنن یا نه؟

خود بیمارستان انجام نمیده؟

هزینه های بیمارستان چطور بود؟ برای سنو و آزمایشا که تو خود بیمارستان انجام دادید هزینه ای دادید یا ...

هزینه میگیرن،اخه سونوش زیاد بدرد نمی خوره،دستگاهش ضعیفه

من ازمایشها و سونوم رو جای دیگه انجام داده بودم،هفته ۳۵ اینا بودم رفتم این بیمارستان

سزارین بودم نسبت به جاهای مختلف خیلی کم می گیره،دکترش هم هزینه اضافه نمی گیره