2777
2789

تپیکال نی نی سایتیا وقتی میگی خونم سوخته 

خانوادم اذیتم کردن 

شوهرم ولم کرده 

شکست مالی خوردم 

حتما ینفر اینو میگه:

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه 

قبلا فقط طلاق بود

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وای آره همینه 😂

اما خب از حق نگذریم چیز بدی هم نیست ، گاهی لازمه آدم یکمی حواسشو از مشکلات پرت و به خودش معطوف کنه.

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
وای آره همینه 😂 اما خب از حق نگذریم چیز بدی هم نیست ، گاهی لازمه آدم یکمی حواسشو از مشکلات پرت و ب ...

بابا طرف تو بدبختی میتونه بیشینه کالری حساب کنه؟😂😂😂

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
حالا خداایی چی بگن بهش‌؟

هیچی بگن بدبخت شدی 😂🥲

بابا طرف تو بدبختی میتونه بیشینه کالری حساب کنه؟😂😂😂

فکر کن بجای اینکه بگی چرا شوهرت باهات بدبرخورد می‌کنه ، بشینی غصه بخوری که چرا قند با چاییت خوردی ، قرار بوده قندو از زندگیت حذف کنی 😂

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
فکر کن بجای اینکه بگی چرا شوهرت باهات بدبرخورد می‌کنه ، بشینی غصه بخوری که چرا قند با چاییت خوردی ، ...

طرف میخواد طلاق بگیره بشینه کالری یه غالب پنیر دراره