2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پروتیین؟

من کراتینکارم پروتیین فقط وقتی خوبه که برند های خیلی خاصی استفاده کنن که معمولا اینکارو نمیکنن

ولی جایی برو که تنوع موادش زیاد باشه و اگر حجم موهات کمه بوتاکس های ضخیم ساز گزینه بهتریه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
چرا پروتیین؟ من کراتینکارم پروتیین فقط وقتی خوبه که برند های خیلی خاصی استفاده کنن که معمولا اینکار ...

بوتاکس دیدم کسی زده زیاد تغییر نکرده...کلا زیاد در این زمینه اطلاع ندارم.فقط دوست دارم چیزی باشه که موهامو سالم نشون بده

بوتاکس دیدم کسی زده زیاد تغییر نکرده...کلا زیاد در این زمینه اطلاع ندارم.فقط دوست دارم چیزی باشه که ...

میتونی کرابوتاکس کنی هم صاف میشه هم آبرسانی

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
ممنون عزیزم...شما که در این زمینه تخصص دارید بنظرت واقعا ریزش میده ؟

عزیزم من کراتینکارم 

ریزش کراتبن عوامل زیادی داره بستگی به خیلی چیز ها داره

مثلا استفاده از مواد اورجینال

اتوکشی صحیح

برخورد نکردن مواد به کف سر

استفاده از شامپو معمولی ضد ریزش هفته ای یک مرتبه و ....

این چیزا باید رعایت بشه دیگه تا بگیم کراتین خوب انجام دادین و باعث ریزش نشده

راضی بودی عزیزم 

ببین من حالم بخاطر گاز ش بد شد 

موهام رو خیلی کوتاه کردن 

با این وجود اینقدر آسون شده بستن و مراقبت از موهام ک میگم آره راضی ام 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
منم دو دلیم برا ریزش مو هست آخه موهام هم کمه هم چرب 

نه چرب باشه دیگه فاتحشون خوندس.

مال من خشکه خشک بود همچین چرب شد که نگو ولی من چون موهام‌زیادی وز و فر و خشکه دیگه ریزش و چرب شدن رو به جون خریدم.

به نظرم یبار امتحان کن دیدی حال نمیکنی دیگع ترمیم نرو فوقش