2777
2789
عنوان

دارم کار اشتباهی می کنم

122 بازدید | 12 پست

من کلاس نهمم و امسال بنا به دلایلی نتونستم درست درس بخونم درسم قبلا خیلی خوب بوده و می خواستم رشته انسانی بردارم اما حالا که نزدیک امتحانات هست و من هیچی بلد نیستم می خواستم سال دیگه بخونم که بتونم رشته خوبی بیارم دارم بد کاری می کنم 

بله

نهم که چیزی نداره

حتی شب امتحان

کنکور حالا یه چیزی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو نکن یه سال از عمرت هدر میره ... الانم دیر نیست

فقط کافیه از معلمات بخوای چند نمونه از امتحانای نهایی شالای قبلو برات بفرستن اونارو بخون با مطالب مهم و کلی حداقلش انسانی میاری

سعی کن تو این مدتی که مونده نمونه سوال بخونی هدفت این باشه نمونه سوالای زیاد بخونی نه کل درسو اونجوری نمیتونی برسی

انسانیو میاری صدرصد اگه اینکارو کنی

ولی دبیرستان کل تمرکزتو بزار رو درس حتما چون راه برگشتی نیست

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
4 روز دیگه امتحانام م شروع میشه و من هیچی بلد نیستم 

استرس نداشته باش تا هرجا میتونی بخون هنوزم دیر نشده 

انسانیو میاری مطمئنم فقط تا جایی که میتونی استفاده کن از این مدت و بخون

یعنی کتابا رو بخونم 

مهماشو اول بخون بعد یه دور متن رو بخون

بزن گوگل نمونه سوال بخون

و اینکه تمرکزت بزار روی عربی و زبان و فارسی و هدیه و مطالعات

برا انسانی علوم ریاضی مهم نیستن