2777
2789

بچه ها من درسم ضعیفه و کلن نه نقاشی بلدم نه خطی نه چیزی کلن  چون همه کارهامو انداختم گردن بقیه هیچی بلد نیستم الان واسه تابستون برنامه ریزی کردم سال دیگه انتخاب رشته دارم ابن دوسال معدلم ۱۷/۵بودم امیدوام برم تجربی تابستان کلاس های:علوم،ریاضی،زبان،یه ورزش رزمی  میخوام برم وزنم زیاده (شنا ورزش اصلیم از بچگی رفتم والیبال هم بلدم) بعد الان میگم وقت میشه کلاس دیگه هم برم؟؟  علوم و ریاضی و زبان قطعا میخوام برم میشه بگیم چه کلاسا دیگه برم از بقیه خیلی عقبم بعد دیگه مدرسه شروع بشه باشگاه میزارم کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اره حتما خواهش میکنم🫶

تجربی نه تنها رشته سختیه متقاضیشم زیاده

متاسفامه تو ایران اکثرا پدر و مادرا بچه ها رو اجبار میکنن برن تجربی

من خودم تو کلاسمون تو این سه سال هزار بار گریه های همکلاسیامو دیدم ک پشیمون بودن اومدن تجربی و دیگه هیچ راه برگشتی نداشتن از یه طرفم چون دیگه تو این مسیر بودن،پدر و مادراشون خیلی ازشون انتظار داشتن

وقتی وارد این رشته میشی

پدر و مادرا چشماشون رو میبندن فک میکنن بچشون صد درصد پزشکیه

در واقع طبق امار فقط یه درصد اونایی ک دیپلم تجربی رو میگیرن،میتونن تو کنکور قبول شن

و بقیه سرخورده میشن و اطرافیانم همش اینو بهشون یاداوری میکنن ک عرضه نداشتن قبول شن

در حالی که بحث عرضه نیس

توانایی ها و استعداد ها و علاقه ها متفاوتن و هر کس به نوبه خودش خاصه

ازت خواهش میکنم اگه میخوای بیای تجربی خوب فک کن

تجربی واقعا سخته

علاوه بر سه سال دبیرستان،دروس دانشگاهشم ادمو از پا در میاره

خوب فک کن مناسب این رشته هستی یا نه

چون بعدا پشیمونی خیلی سخته از وضعیت اطرافیانم میگم اینو

اینو بدون تجربی رفتن یا نرفتنت هیچ فرقی به حال من نمیکنه

فقط خواهرامه دوست داشتم بهت بگم تا خدای نکرده بعدا غصه نخوری♡

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند