2777
2789

بهشون بها بده و براشون وقت بزار، و بزار این اهمیت دادنه رو بفهمن. باهاشون صادق باش

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بخاطر مادرت و خواهرت با زنت نجنگ

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد باش رو پای خودت وایسا هوای خانوادتو داشته باش 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

به اصطلاح میگن caring personality داشتن! شخصیت مراقب.. در مقابل تمام زن ها یه جنتلمن مراقبی.. مراقب اینی که راحت باشن، حالشون خوب باشه، چه جسمی چه روحی! حتی با کوچیکترین کارها میتونی نشون بدی اینو.. همین مثال معروف باز کردن در ماشین که کلیشه شده ولی واقعا زیباست.. زنا عاشق درد و دلن.. به درد و دلشون گوش بدی و ازشون بخوای باهات حرف بزن احساساتشون بیان کنن برات.. و نکته مهم؛ اینو بدونی کار زنونه مردونه نداره، کارای خونه و اشپزی و.. خیلی خوبه گاها مرد کمک کنه