2777
2789

دختر من دور سرش یهویی زیاد شده البته ت بارداری هم بزرگ بود سرش من احتمال میدم چون سرش تو این ۶ ماه کامل گرد شده بزرگی سرش تو ۶ ماهگی ادامه بزرگیش تو بارداری باشه الان ترسوندن منو میگن برو سنو ممکنخ هیدوسفال باشه ولی تکاملش خوبه کاملااا هیچ چیزی نیست ک انجام نداده باشه خیلیم باهوشه 

بنظرتون ببرمش سنو یا ن؟ چون موهاش میخوان از ته بزنن از دلم نمیاد ببرمش 

چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در شش ماهه اول بعد از تولد دور سر ۸ تا ۱۰ سانتی متر افزایش می یابد و به طور متوسط به حدود ۴۴ سانتی متر می‌رسد.

هیدرو سفالی غیر ارتباطی زمانی یا انسدادی زمانی رخ می دهد که مسیر جریان مایع مغزی نخاعی در یک یا تعداد بیشتری از گذرگاه های ارتباطی بین بطن ها مسدود می شود.

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببر عزیزم ریسک نکن مو درمیاد.بعضی از بچه ها ژنتیکی سرشون طبیعی بزرگتره. شما خودتون یا همسرتون سرتون ...

چرا تو بارداری هم سنوهیدوسفالی دادم بررسی شد سالم بود چون سرش ت بارداری هم بزرگ بود همش صدک رشد سرش ۹۶ بود