2777
2789
عنوان

خانمای زرنگ بیان 😁

62 بازدید | 10 پست

بچه‌ها من دوساله سر یه کاری میرم درآمدش واقعا کمه حالا بماند چیه امسال واقعا میخوام تو زمینه کار تحول بدم و کاری راه بندازم برای خودم که درآمد بالایی داشته باشه 

میشه راهکار بدید

غیرآرایشگری 

حدود ۲ ماه زمان دارم این کار راه بندازم چون پول لازمم 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

کار با اینستاگرام بلدی؟ منظورم بلدی یه پیج رو مدیریت کنی و بالا ببریش

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انلاین شاپ؟

خب چه آنلاین شاپی؟

چی خوب میچرخه الان 

جنس از کجا گیربیارم و...

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
کار با اینستاگرام بلدی؟ منظورم بلدی یه پیج رو مدیریت کنی و بالا ببریش

نه آنلاین نباشه بهتره آخه همیشه تو گوشیم میخوام فعالیت داشته باشه مثلا تابلو بفروشم و خودم طراحیش کنم به نظرت میچرخه کارم ؟

ولی طول میکشه تا به درامد بالا برسه شهر ما فروشنده ی دو تایم حقوقش بیست و‌ دو تومنه  اگه پول ...

یعنی فروشنده بشم یا خودم آنلاین شاپ بزنم؟

نه آنلاین نباشه بهتره آخه همیشه تو گوشیم میخوام فعالیت داشته باشه مثلا تابلو بفروشم و خودم طراحیش کن ...

این کار هم باید براش پیج بزنی اینطوری مشتری های بیشتری داری 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

کارهای هنری این مدلی واقعا درامدشون کمه به نظر من

فروش چی خوبه؟