2777
2789

آیا دیدن کسایی که زندگی بهم بزنن و مذهبی باشن بعد مدتی کمی بلا سرشون بیاد یا اینکه خدا جوابشونو بده ؟ ایا شده زندگی که خراب شده باشه بخاطر تهمت و فتنه بقیه بعدا درست بشه؟ پاسخی نمیدم فقط میخام بشنوم ببینم سپردن دست خدا آیا به شماها جواب داده  

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

من خواهر همسرم بهم تهمت زد باز دلم نیومد واگذار کنم بخدا 

ولی میدونم پس میده کارما تهمتشو من میگذرم خدا بخاطر اشکایی که ریختم زخمی که به قلبم زده نمیگذره ازش

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی ک زندگی منو خراب کردن مذهبی نبودن 

یکیش خواهرمه بدحجابه ولی ظاهر میره بسیج اونجا چادر 

باز میاد بی حجاب میچرخه دوبار زندگیمو نابود کرد بخاطر حسادت 

یکی مادرشوهر سابقم ک نماز اول وقت از رو عادت میخوند اونم قرتی ارایش میکرد میرفت بیرون محرم نامحرمی رعایت نمیکرد ب شوهرم یاد میداد سرم هوو بیاره و کتکم بزنه جدا شدیم 

یکی زن عموم اون ن نماز میخونه ن حجاب کلا اروپایی میگرده اونم بخاطر حسادت ب النگوهای سرعقدم ابروریزی کرد تو مهمونی پاگشام

پس ببین ربطی ب مذهبی نداره منو همجوره ادمی اذیت کردن مذهبی واقعی مومن هست ب کسی ظلم نمیکنه 

واگذارشون کردم بخدا چنتایی خبردارم گرفتارن 

شوهر سابقم سرطان گرفت 

مادرشوهرم فتنه میکرد میخاست سرمن هوو بیاره دختر خودش طلاق گرفت با دوتا بچه و اون دخترش هم مهربون بیگناه نبود خ قیافه شوهرشو واس ما عروسها میگرفت تکبر داشت خواهرمم چنبار سقط کرده

بقیه رو نمیدونم واسم مهم نیس میدونم خدا جای حقه رهاشون کردم ب خدا سپردم

تو تمام شهر بی ابروم کردن   

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
الهی چطوری؟!

تهمت زدن بهم گفتن دیوونست میخایم طلاقش بدیم با اینکه خود همسرم مشکل رابطه ای داره  و اخلاقش خیلی بده من ابروشو نبردم

چرا؟انتخاب خانوادش نبودی؟ چراطلاق نمیگیری؟

خانوادش انتخابم کردن ازدواج سنتی کلا از اول چون بخاطر باباش اومده بود از من زیاد خوشش نیومد

بله چرا ندیدم 

خواستن بد خانومو به خونواده شوهر گفتن 

دم در خونشون رفته بودن 

بعدش خودشون زندگیشون داغون شد طلاق گرفتن

کلی بدبختی سرشون اومد

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خیلی‌ها به من تهمت زدن ،،ولی خدا😔😔😔😔

هیچوقت پشت مظلوم نیست 

آنهایی که زندگی من مادروخواهرم روبه باددادن ککشون هم نمی گزه که به ماچه کردن

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹