2777
2789

سلام خانوما خوبید ؟خاستم دعای توسل رو بخونم گفتم بیام تایپک بزنم شما رو دعا کنم چون شنیدم که دعای دسته جمعی زودتر جاجت میده ان شالله که دستم خوب باشه براتون و به اهداف آرزو دعا هاتون برسید ممنون میشم شما من خانوادم رو دعا کنید که بتونیم اون طور که میخایم زندگی کنیم عاقبت به خیر شیم و دوستام هر طور که تگ میکنم نمیشه شرمنده خیلی از شما عزیزان که باهام چت می‌کنید ولی اسم کاربردتون یادم نيست به بزرگی خودتون بخشید حالا اون های که یادم هستن  بی زحمت اون ها وحشی_زیباا .ارکیده_خوشبو . سرمستان رو تگ کنید برام میخان باشن خدا خیرتون بده مرسی خب تا من میرم بخونم قسمت گفتن حاجات که رسیدم میام به تایپک سر میزنم برا تک تک تون دعا میکنم هر کی دعا کردم کامنتش رو لایک میکنم اگه بعد از خوندن دعا اسم دادید براتون صلوات میفرستم خب بعد دیگه که دعام تموم شد جواب پیام هاتون میدم مرسی که تا اینجا خوندید فدای تک تک تون بشم  😊❤💫🙏🏻🌹

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه عزیزم انشالله که حاجت روا باشید. برای منم دعا میکنید. امتحانامو خوب بدم  

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘