2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌گم کی ولی چون خیلی تو جمع حرف میزنم و گرم میگیره با بقیه و زبون می‌ریزه و هی می‌ره مهمونی و تعارف می‌کنه به بقیه یا دعوت می‌کنه خوب میبیننش

ولی من اینطور نیستم اهل مهمونی رفتن و رفت و آمد نیستم و کم حرفم و کلا تو جمع زیاد حرف نمی‌زنم مختصر جواب میدم بارها شنیدم که گفتن فلانی یعنی من اخلاقش سرده و بدش از همه میاد حتی همسرم تو بحث بهم گفت از بالا به همه نگاه می‌کنی 

یا یه عده تو روی خودم گفتن هنوز همون طوری خشک و سردی؟ و خیلی بهم بر خورده

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

من خوندم zenit

شهری در روسیه😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مادرم هم باسلیقه است هم دستپخت عالی

فوق العاده کم خرج و کم توقع (البته من نمی پسندم)

هرکاری از دستش بر بیاید برای دیگران انجام میده

دست به خیر داره 

با عرضه است 

مثلاً یه گوسفند بزار جلوش کامل همه کارهاشو میکنه

از خرد کردن و بسته بندی و کله پاچه پاک کردن و همه چیز

ترشی و مربا و غیره 

خلاصه همه چیز بلده

ولی

به خودش نمیرسه و من اصلا نمی پسندم

ببین یهو دومیلیون در ماه کمک خیریه میکنه ولی صد تومان

نمیده بره یه آرایشگاه 

خسیس نیست ولی برا خودش هزینه نمیکنه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

مادرم (بخاطر خانومی مهربونی فداکاری دستپخت و عرضه)

عمم (بخاطر تمیزی سلیقه دسپخت و زرنگی)

زنداییه شوهرم(مهربونی دستپخت اراده و فداکاری)

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
نمی‌گم کی ولی چون خیلی تو جمع حرف میزنم و گرم میگیره با بقیه و زبون می‌ریزه و هی می‌ره مهمونی و تعار ...

منم مثل توم خیلی تعارفی نیستم  اصلا اهل گرم گرفتن نیستم  تو جمع هم زیاد حرف نمی‌زنم همه هم میگن چرا اینطوریی  وقتی فکر میکنم میبینم هیچ حرف مشترکی ندارم باهاشون 

متأسفانه در جامعه مرد سالار و زن ستیز  مصداق زنیتی که شما گفتی این میشه : 

زنی که که همه کارهای سخت رو تنهایی انجام بده ، توقع کمک از کسی نداشته باشه ،در سختی های دیگران همیشه بهشون کمک کنه ، کم توقع و بی توقع باشه ، توهین بشنوه و سکوت کنه ، همیشه خودش رو آخر قرار بده ، به خودش و احساسات و نیازهاش بها نده و اولویتش شادی و رضایت دیگران باشه