2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم باهاش سوره کار میکنم هم کلاس نقاشی ثبت نامش کردم،ولی از وقتی رفته مهد بی ادب شده،متاسفانه بچه ها توی مدرسه و مهد اغلب رفتارای  هم کلاسی هاشونو یادمیگیرن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نه من مسجد و کلاس قرآن نداشتم ولی کلاس موسیقی ورزش برنامه نویسی تنیس و کلاسهای مختلف درسی مرتب می‌ر ...

چندسالشه؟

خیلی از بچه لوس بدم میاد، من مغازه پوشاکی دارم یکی هست خونش تو همون خیابونه و تو شهرمون غریبه هی میاد با بچه ۳ سالش عصرا اونجا می‌شینع منم هرچی خوراکی داشته باشم بچش تا اخرشو تموم میکنه اینم هیچی به بچش نمیگه اینقدر بدم میاد

بچه ها با دیدن رفتار پدر مادر تربیت میشن قران خودم چندتا سوره یادش دادم قبل اینکه بره مدرسه کلاس ه ...

ب نظرتون از چه سنی کلاس زبان برن خوبه؟؟

ب نظرتون از چه سنی کلاس زبان برن خوبه؟؟

والا من دخترمو از ۳سالگی فرستادم راضیم ولی مثلا دوستاش هستن ک اونا هم از ۴سالگی رفتن ولی الان مامانش میگه اشتباه کردم باید دیرتر میفرستادم

بستگی ب علاقه و استعداد بچه داره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

فعلا منتظر چهارسالش بشه یه کلاس ورزشی بفرستمش

کلاس زبانم دوس دارم بره منتها نمیدونم از چندسالگی🤔

باید ببینم به چیا علاقه نشون میده منم دنبالشو بگیرم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎