2777
2789
عنوان

10 روز پیش رابطه پر خطر داشتم 20ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 33 پست
من نگفتم چرا اومدین سایت گفتم لطفا حیا کنید و اینکه اینجا ایقد خانومای با تجربه و حتی پزشک و ماما هس ...

من دلیل و منظورتون از حیا کردن رو متوجه نمیشم

نه استارتر محترم من رو میشناسن نه من ایشون رو

فضای مجازی صرفا مکانیه برای درد دل، مشورت و وقت گذرونی و چیزهایی از این دست

من چندین سال تو این سایت فعال بودم که شاید شما و خیلی از دوستان از وجود این سایت حتی بی اطلاع بودید، اما به هر جهت با عوض کردن خطم و فراموشی رمز ورود و کاربری با پروفایل جدید وارد شدم 

در هر صورت من هم نظر خودم رو دادم و ارتباطی به شما نداره

دید کاربرا نسبت به من و آقایون محترمه اما به هیچ وجه مهم نیست

و من هنوز هم متوجه دخالت و نگرانی شما نمیشم..

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم چرا اومدین سایت گفتم لطفا حیا کنید و اینکه اینجا ایقد خانومای با تجربه و حتی پزشک و ماما هس ...

متاسفانه دیگه تایمی برای گپ و گفت با شما ندارم و باید به کارهای مهمتری برسم

اما واقعا نظری که اینجا دادم بدون قصد و غرض و صرفا یه پیام بود و متاسفانه با نوع نگاه بد شما جور دیگه ای جهت گرفت

اما شما هم ناراحت نباشید و نگران این چیزا نکنید خودتونو و یک مقدار رو خودتون کار کنید

خدانگهدارتون