2777
2789
عنوان

ارشدروانشناسی

72 بازدید | 14 پست

عزیزان اگه ارشد قبول شدین بگین چه منابعی خوندین 

میخوام تابستون ک سرم خلوته بخونم 

بلکه بتونم قبول  بشم اگه پیشنهادی دارین بگین ممنون میسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم موفق باشی انشالله

شما ارشد خوندین؟

سوالاشو دارین؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

شما دارین میخونین ارشدو؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

آره ارشد خوندمنه عزیزم نمونه سوالات و کتابا را نگه نداشتم

راضی هستین؟

شهر دیگه خوندین؟

آره خیلییزد خوندمخودمم ساکن یزدم

العان شغلتون چیه؟چند سالتونه

خداروشکر

اختلال یادگیری کار میکنم۳۴ سالمه

بسلامتی

میتونم برای منابع ارشد راهنمایی بگیرم ازت؟

بسلامتیمیتونم برای منابع ارشد راهنمایی بگیرم ازت؟

سلامت باشی

ببین یه پیج بهت معرفی میکنم توی اینستاگرام بزن عالیه برای معرفی منابع به روز ارشد 

توی تلگرامم کانال داره

https://t.me/insightAcademia

@insightAcademia اینم پیج اینستا