2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم یه سری شماره با پروفایل زن هست

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 71 پست
خوب اگه واقعا باشه چی من تحمل اینو ندارم ک با همچین ادمی زندگی کنم

مگه شوهرتو دوست نداری؟

چرا یهو همین اول داری فکرای بد میکنی؟

تحمل جدا شدن و در به دری و دادگاه و...و... داری ؟

مگه چیزی دیدی از شوهرت؟

نهایتا بشین باهاش راجب این موضوع صحبت کن عزیزم بگو ناراحتم از این موضوع.

خودتم شوهرتو میشناسی میفهمی چی به چیه دیگه.

نه موش و گربه بازی لازمه نه چیز دیگه ای.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شوهرتو دوست نداری؟ چرا یهو همین اول داری فکرای بد میکنی؟ تحمل جدا شدن و در به دری و دادگاه ...

ب روش نیار. گوشیشو مخفیانه چک کن. . اگه بفهمه داری چک میکنی راه های دیگه ب بهتری برای مخفی کاری پیدا میکنن. اول مطمئن شو شاید شاید شاید شاید داری زود قضاوت میکنی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
مگه شوهرتو دوست نداری؟ چرا یهو همین اول داری فکرای بد میکنی؟ تحمل جدا شدن و در به دری و دادگاه ...

شوهرم سابقه اش خرابه

بهش اعتماد ندارم

یه دوره داداشش میگفت ک نیاد خونه ما ب زن من چشم داره

بعدش تهش رو دراوردم دیدم خواستگار جاریم بوده

خیلی ببخشید 

مثلا اتفاق افتاده وسط را ب طه ازم پرسیده ک راجب دختر داییت برام توضیح میدی

یا یه خانومی تو اتاق لباس باز پوشیده بود 

ب بهانه دید زدن اون میرفت درو باز میکرد 

احساس میکنم ک ازش بعید نیست

اگ مرد جواب بده که هیچی مثلا بگو شماره خانوم فلانی هست؟اگ خانوم جواب داد بگو مثلا مسعود شمایین؟بعد میگه اشتباست.بعد شما میگی این شماره مگه برا مسعود نبوده؟دیگه همینطوری هی برو جلو خودت با لحن نَرم جلو برو ک مجاب شه درست جواب بده.بهش ی دستی بزن

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
ب روش نیار. گوشیشو مخفیانه چک کن. . اگه بفهمه داری چک میکنی راه های دیگه ب بهتری برای مخفی کاری پیدا ...

همه راه هارو براش باز کردم

همه رو یادش دادم خود احمقم

الان قشنگ گوشیشو تمیز و پاک نگه میداره 

همه چیز حذف شده اس

شوهرم سابقه اش خرابه بهش اعتماد ندارم یه دوره داداشش میگفت ک نیاد خونه ما ب زن من چشم داره بعدش ت ...

اگه شرایطشو داری با مشاور صحبت کن. اگه پول نداری زنگ بزن ۱۱۸ شماره مرکز مشاوره های رایگان رو بهت میدن. حتما با اونا مشورت کن 

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
شوهرم سابقه اش خرابه بهش اعتماد ندارم یه دوره داداشش میگفت ک نیاد خونه ما ب زن من چشم داره بعدش ت ...

باید از مشاور کمک بگیری عزیزم.

از نی نی سایت فقط بیشتر زندگیت خراب میشه.

اینجا فقط برا مسخره بازی و خنده بیا.

چیزای اینجا زندگیتو خراب می‌کنه گلم.

برو پیش مشاور.

اگه شرایطشو داری با مشاور صحبت کن. اگه پول نداری زنگ بزن ۱۱۸ شماره مرکز مشاوره های رایگان رو بهت مید ...

راستش یه ماهه پیش باردار بودم 

خود ب خود بچه دیگه رشد نکرد و ضربانش رفت 

من اونموقع خیلی ناراحت شدم و گریه کردم 

ولی الان میگم شاید خدا چیزی دیده ک من ندیدم 

برای همین همچین اتفاقی افتاد

خب پس متاسفانه وبدبختانه اونا شماره خانوم هستن.با این حرفا و این پاک کردنای پیامو تماسا شکی توش نیست

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...

خانوما یچیزی بگم هیچوقت هيچوقت هیچوقت حس یک زن تو این مسائل خصوصا اشتباه نمیکنه.بلکه ی نفر پارانوئید باشه مشکلی چیزی داشته باشه بیخود گیر بده ب کسی

خب پس متاسفانه وبدبختانه اونا شماره خانوم هستن.با این حرفا و این پاک کردنای پیامو تماسا شکی توش نیست

راستش شغلش خیلی با خانوم هادر ارتباطه 

میترسم ب روش هم بیارم بگه ک اونا مشتری هستن و از این چرت و پرتا

خانوما یچیزی بگم هیچوقت هيچوقت هیچوقت حس یک زن تو این مسائل خصوصا اشتباه نمیکنه.بلکه ی نفر پارانوئید ...

خیلی بلده کاره 

همش میگه ک داری ب من تهمت میزنی 

تو مریضی و ب همه شک داری 

یه جوری جلوه میده ک احساس میکنم مقصرم و عقب میکشم