راستش شغلش خیلی با خانوم هادر ارتباطه میترسم ب روش هم بیارم بگه ک اونا مشتری هستن و از این ...
صد در صد که میگه اینو شک نکن.اوووه دیوار حاشا مردا خیلی بلنده.اصلا ب روش نیاری فعلا هیچوقت عاقل باش.عصبی نشی همه چیو خراب کنی.اگر میتونی بیخیال بشو و ندیده بگیر.چون بش بگو شدیدا محافظه کار میشه.اگر نمیتونی بیخیال شی مدرکی چیزی محکم صبوری کن ازش پیدا کن.بعد تکلیفتو روشن کن بلکه خودشو جمع کنه
آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم من چندتا از رفیقاش سیو کرده که داخل روبیکا اسم و پروفایل دختر اومده بالا. منم اولش خیلی شک کردم بعد فهمیدم ک مثلا دختر دوستشه ک روبیکاش رو خط باباشه.