2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم یه سری شماره با پروفایل زن هست

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 71 پست
راستش شغلش خیلی با خانوم هادر ارتباطه  میترسم ب روش هم بیارم بگه ک اونا مشتری هستن و از این ...

صد در صد که میگه اینو شک نکن.اوووه دیوار حاشا مردا خیلی بلنده.اصلا ب روش نیاری فعلا هیچوقت عاقل باش.عصبی نشی همه چیو خراب کنی.اگر میتونی بیخیال بشو و ندیده بگیر.چون بش بگو شدیدا محافظه کار میشه.اگر نمیتونی بیخیال شی مدرکی چیزی محکم صبوری کن ازش پیدا کن.بعد تکلیفتو روشن کن بلکه خودشو جمع کنه

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
پس برادرشوهرت نفهمیده؟ اگه فهمیده واکنشش چی بود؟

قبلا اسم اینا رو هم بوده

حتی جاریم اومده و ازش پرسیده ک قصد داری با من ازدواج کنی یا نه چون من خواستگار دارم 

اینم گفته نه واونم زنگ زده ب برادرشوهرم و بعد۳سال دوستی باهم ازدواج کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد که میگه اینو شک نکن.اوووه دیوار حاشا مردا خیلی بلنده.اصلا ب روش نیاری فعلا هیچوقت عاقل باش. ...

میخواستم برنامه ضبط صدا بریزم تو گوشیش 

ولی پیدا نمیکنم 

برنامه ای باشه ک اعلان نیاد و متوجه نشه

دقیقا شوهر منم بهم میگه توهمی هستی دیوونه ای، کثافت کاریات جلو چشممه توهم چی

خدا بهم صبر و تحمل این قضیه رو بده 

چون با فکرش هم بدنم از درون داره میلرزه 

راحت میزارمش کنار 

فقط شاید این وسط از شدت غصه دق کردم