2777
2789
عنوان

اهوازی کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 22 پست
بچه های من از اول غیردولتی بودن. دقیقا تا ۳سال هی میخواستم ثبت نام کنم دولتی .اصلا نمیتونستم.جابرای ...

آها اتفاقا با اندیشه صحبت کردم گفت ثبت نام میان پایه ندارن.منم که برای سوم میخوام.از یه شهر دیگه داریم میاییم اهواز

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من از اول غیردولتی بودن. دقیقا تا ۳سال هی میخواستم ثبت نام کنم دولتی .اصلا نمیتونستم.جابرای ...

خصوصی کجا بودن؟راضی بودین؟

خصوصی کجا بودن؟راضی بودین؟

پاداد هستن .بچه خودش باید درسخون باشه یا اینکه کسی بالاسرش باشه .این تجربه ی من از دوتا بچه هامه.یکی علاقه داره یکی بیخیال .بقیه بچه هارو ک میبینم مدارس دولتی هستن بازم تفاوتی ندارن 

پاداد هستن .بچه خودش باید درسخون باشه یا اینکه کسی بالاسرش باشه .این تجربه ی من از دوتا بچه هامه.یکی ...

درست میگین دقیقا همینه

من دخترم رو  ۳ سال مدرسه غیر انتفاعی پژوهش پادادشهر فرستادم. معلم ها همه تازه کار و بدون سابقه و اصلا از تدریس و برخوردشون راضی نبودم.موقع ثبت نام دخترم مدیر خانم رفیع پور چنان از مدرسه و تدریس و امکانات تعریف می کرد که من فکر میکردم یکی از بهترین مدارسه، ولی بعد متوجه شدم که اصلا اینطور نیست.خدارو شکر دخترم رو بردم یه مدرسه دیگه کیانپارس و الان خیلی راضی هستم