2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین قدمی ک گذاشتم  این بود ک مثلا واقعا دیگه از افکار منفی خستع شده بودم گفتم تهش مرگه دیگه فوقش میمیریم و این استارت حال خوبم بود و کم کم  تونستم حالمو تغییر بدم فهمید ک اطراف  نمیتونی تغییر بدی و اون اتفاق نمیتونی تغییر بدی ولی خودتو چرا میتونی تغییر بدی و اینک میگفتم کاریش ک شده و با غصه چیزی درشت نمیشه و هم اینک فهمیدم سختی زندگی بخس از منه و بخشی از همه است و تو نمیتونی بخشی  از خودتو حذفش کنی و اینم کمک کرد بد فهمیدم گ همه چی خواست خدا بوده و خدا برای بندش بد نمیخوات پس هرچی  از خدا به انسان برسه خیره اینم کمکم بود عدم مالکیت و اینک تو مالک جانو مالت نیستی پس چیزی ک مال تو نیست غصشو نخور اینم کمکم کرد و اینک این دنیا محل گذراست و همه میگذره  و اینم کمکم کرد امیدوارم استفاده کنید

اولین قدمی ک گذاشتم  این بود ک مثلا واقعا دیگه از افکار منفی خستع شده بودم گفتم تهش مرگه دیگه ف ...

ببین من وسواس به ایدز پیدا کردم اونم بی هیچ دلیلی رفتم الکی تست خریدم خیال میکردم یه خط کمرنگ داره رفتم مرکز تست دادم منفی بود ولی بازم فایده نداشت دوباره رفتم کیت خریدم منفی بود ولی هی میگم نکنه خون کم ریختم درست نشون نداده 

یعنی ذهنم پر از این فکرا 

مریض قلبی شدم تپش قلب شدید پیدا کردم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔