2777
2789
عنوان

زود بیاین بگین این خوشگله بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست

یه جوریه،بلاتکلیفه بین پیراهن راحتی و کت دامن رسمی.جنسش هم بماند

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاقم میکنه؟

تقریبا هم قدوقیافه ایم من اینارو بپوشم تپل نشونم میده

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه جوریه،بلاتکلیفه بین پیراهن راحتی و کت دامن رسمی.جنسش هم بماند

اره دقیقا . جنسش لینن

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
تقریبا هم قدوقیافه ایم من اینارو بپوشم تپل نشونم میده

درسته 

کت و شلوار به من خیلی میاد 

ولی کت و دامن نداشتم تا حالا 

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
تپل که نه ولی پرم

اولی دامنش خیلی چینش زیاده به نظرم چاق نشونت میده شما خودت باید بسنجی چون یکی با این قد و وزن چاق نشون میده یکی چهارشونه و توپر 

منم ۱۶۸ هیکلم مثل مانکنه لاغره 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هم قد و هم وزن منی خوشم نیومد یه جورین انگار از تو تشت لباس خیسا ورشون داشتن

محض تنوع خواستم بگیرم . ۶۰۰ تومن دیگه پول یه شلوار هم نیست

اولی دامنش خیلی چینش زیاده به نظرم چاق نشونت میده شما خودت باید بسنجی چون یکی با این قد و وزن چاق نش ...

من بالاتنه ام لاغره 

ولیپاها و باسن پر 

اینا توی عکس شیک به نظر میاد وقتی برسه دستت میگی چه اشتباهی کردم خریدم . از بس بد دوخت و لش و زشته&n ...

خو دیگه هیچی 

نمیگیرم 

من بالاتنه ام لاغره  ولیپاها و باسن پر

پس کلا منصرف شو چون کتش حالت کمری داری باریک تر نشون میده دامنش چینش زیاده تپل تر

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .