همسرم داره برای ادامه تحصیل میره یه شهر دیگه. یک سال و نیم طول میکشه. درامدشم از دست میده. الان هم هزینه های زندگی و قسط و همه چی در واقع به دوش منه و درامد همسرم یک چهارم درامد منه. خونه ویلایی خریدیم و تا دو سه هفته دیگه اسباب کشی میکنم. به خاطر خونه قسط زیادی داریم. منم تو ماا ۵ بارداریم. پسرم هم امسال میره پیش دبستانی. با این شرایط از اول مهر هم شوهرم میره. غیر از مسائل مادی که باید حتی پول تو جیبی و خرج تحصیلشو بدم نبودنش برام دردسر بزرگیه. بااین شرایطی که از نظر جسمی دارم و مسوولیتهای زیادم دچار استرس شدم. امروز نتیجشو دادن و من هنوز نتونستم بخوابم. جرات اعتراض هم ندارم اون وقت میگه داری جلوی پیشرفت منو میگیری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا الان با دو بچه و با این شرایط اشباع مدرک مدرک بدرد نمیخوره اونم شهر دیگه زن و بچه رو ول کنی به امان خدا بری که مدرک بگیری اولویت اول خانوادست و کار.