2777
2789

همسرم داره برای ادامه تحصیل میره یه شهر دیگه. یک سال و نیم طول میکشه. درامدشم از دست میده. الان هم هزینه های زندگی و قسط و همه چی در واقع به دوش منه و درامد همسرم یک چهارم درامد منه. خونه ویلایی خریدیم و تا دو سه هفته دیگه اسباب کشی میکنم. به خاطر خونه قسط زیادی داریم. منم تو ماا ۵ بارداریم. پسرم هم امسال میره پیش دبستانی. با این شرایط از اول مهر هم شوهرم میره. غیر از مسائل مادی که باید حتی پول تو جیبی و خرج تحصیلشو بدم نبودنش برام دردسر بزرگیه. بااین شرایطی که از نظر جسمی دارم و مسوولیتهای زیادم دچار استرس شدم. امروز نتیجشو دادن و من هنوز نتونستم بخوابم. جرات اعتراض هم ندارم اون وقت میگه داری جلوی پیشرفت منو میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه چیزی گذاشته کنار واسه خرج تحصیلاتشو و این مدت آخه مگه میشه مرد بیاد از زن خرجی بگیره دختر خو ...

عزیزم ۱۰ ساله دارم باهاش زندگی میکنم میدونم چیزی نداره. همین دیشب پول اصلا نداشت ۲۰۰ تومن بهش دادم

ای بابا الان با دو بچه و با این شرایط اشباع مدرک مدرک بدرد نمیخوره اونم شهر دیگه زن و بچه رو ول کنی به امان خدا بری که مدرک بگیری اولویت اول خانوادست و کار.

من بودم مخالفت میکردم.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
چرا شما باهاش نمیری هم خونه رو بدی اجاره کمک خرج بشه هم از همدیگه دور نمیشید

کار من تو شهر خودمه. اگه برم درامدمو از دست میدم. بعدشم این خونه نوسازه با گلی امید و آرزو ساختیمش نمیخوام بدم دست مستاجر گند بزنه به همه چی

نميدونم چرا موافق نيستم زن در امدش رو بياره تو زندكي بجاي مرد خرج كنه  انگار مردها زود به سر ب ...

اگه درامدمو نمیاوردم بتید میرفتم تو واحد ۵۰ متری طبقه بالای باباش زندگی میکردم. حسرت مسافرت و لباس و وسیله خونه و ماشین خوب هم میموند رو دلم

اگه درامدمو نمیاوردم بتید میرفتم تو واحد ۵۰ متری طبقه بالای باباش زندگی میکردم. حسرت مسافرت و لباس و ...

خوب اينجوري هم كه معلومه شوهرتون خيلي بي مسئوليت شده البته عذر ميخوام انقد رك ميگم 

💜❤️
خوب اينجوري هم كه معلومه شوهرتون خيلي بي مسئوليت شده البته عذر ميخوام انقد رك ميگم 

یکی دو ماه پیش بهش گفتم انقدر از اول بار همه چیز رو دوش من بوده که تو خودخواه شدی و فقط به خودت فکر میکنی

آقا تا دو هفته برام قیافه میگرفت