2777
2789
عنوان

اما تنهام میشه باهام حرف بزنید؟

90 بازدید | 9 پست

شوهرم همش سرکاره التماس میکنم کارشو کم کنه فتیده ای نداره ادم کم حرف و خشکیه 

خیلی خستم گاهی با خودم حرف میزنم 

با بچه ها خودمو سرگرم میکنم 

اما تنهام خیلی 

کیا مثل منند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه! ولی یه نفرو میشناسم اونم مثل تویه ، الان در آستانه طلاقه (جدی گفتم)، دیگه دیگه تو خونه تنهایی دیگه ، وقت خودت رو صرف یه کاری کن ، زبان انگلیسی یاد بگیر ، آرایش گری یاد بگیر ، هنر زیاده واسه یاد گرفتن 

منم قبلا خیلی احساس تنهایی میکردم.اما بعد از یک مدت که ویس های استاد شجاعی رو گوش میکردم،طوری شده بودم که فقط دوست داشتم تنها باشم تا بتونم ،بقیه درسهاشون رو گوش کنم.

اونقدر شگفتی و مطالب در مورد خودم میفهمیدم و اونقدر من رو به خودشناسی و یافته های جدید میرسوند که حس شعف پیدا میکردم و احساس میکردم چقدر ضرر کردم تا الان که زندگیم اینقدر عادی سر میشد.

اگه دوست داری تو هم حداقل روزی یک ربع واسه خودت وقت بزار و گوش کن.عالییییه

کانالشون رو داری؟

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.