2777
2789
عنوان

اسپرم اهدایی

2803 بازدید | 169 پست

بچه ها نظرتون درباره اسپرم اهدایی چیه 

شوهرم میگه من راضیم که بچه ای بزرگ کنم که از وجود تو باشه با روش خودم بزرگ شه تصمیم گذاشته به عهده خودم ولی به نظرتون کار درستیه

اینم بگم که اسپرم اهدایی روش درمانی حساب میشه و از نظر شرعی درسته و همچنین تو ایران هم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم قبول کنم🙂🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

وقتی برا تخمک اهدایی صیغه محرمیت میخونن بین خانوم و آقا مسلما برا اسپرمم باید بخونن بعد چجوری زن شوهر دار صیغه ی مرد دیگ بشه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یعنی در کل بچه ی شوهرت نمیشه دگ بچه ی شما و اون کسی ک اهدا کرده  خب چه اشکالی داره انگار از به ...

چیش بهتره فکر حرفای پشت سرشون رو هم باید بکنن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐