یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو خدا تو قلب همه آدما هست و همیشه باهاشونه حتی اگه بد بشن بازم ولشون نمیکنه حتی از مامان مهربون تر
لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
😂😂وای اسی یاد بچگی پسرم افتادم همون ۵ سالگیش ی بار اومد گفت مامان خدا چرا شیطون نمیبخشه 😐 ...
😂😂😂😂
بهش میگفتی اگه شیطون نبود فرق بین آدمای خوب و خوب تر یا بد خوب مشخص نمیشد