2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂وای اسی یاد بچگی پسرم افتادم همون ۵ سالگیش

ی بار اومد گفت مامان خدا چرا شیطون نمیبخشه 

😐😐این همه آدم گناه نکنن ....من حرفی نداشتم سری موضوع عوض کردم🤣😂😂هنوز ک هنوزه یادمه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بگو از هرچیزی که فکر کنی قشنگ تره

بگو خدا تو قلب همه آدما هست و همیشه باهاشونه حتی اگه بد بشن بازم ولشون نمیکنه حتی از مامان مهربون تر

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
من بچه بودم فک میکردم خدا شبیه هوهو خانه،ی کارتون بود🥲

آخ توهممممم

من از همون بچگی تا همین الان همین تو ذهنمه😂😂😂😂

تصور و عادته دیگه ناخودآگاه یادم میاد

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید ، اومدم اینجا حالم خوب بشه اگه فرد مریضی هستید تو تایپیکم نظر ندید و پستمو ریپ نکنید که گزارش میخورید ، آهای کاربری که احساسات بقیه برات مهم نیست و تایپیک دروغ و چرت میزنی حواست هست حق الناس زمان های تلف شده ما به گردنته ؟
😂😂وای اسی یاد بچگی پسرم افتادم همون ۵ سالگیش ی بار اومد گفت مامان خدا چرا شیطون نمیبخشه  😐 ...

😂😂😂😂

بهش میگفتی اگه شیطون نبود فرق بین آدمای خوب و خوب تر یا بد خوب مشخص نمیشد 

😂😂😂😂 بهش میگفتی اگه شیطون نبود فرق بین آدمای خوب و خوب تر یا بد خوب مشخص نمیشد 

😂😂ی بارم اومد گفت مامان کاش امام زمان هیچ وقت نیاد

گفتم برا چی ..گفت ..مامان اگه بیاد بازم آدم بدا میان میکشنش 🥹🥹..همون جوری ک امام حسین کشتن ...ینی دلم کباب شد 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠