2777
2789

اگه دیدین یا تجربش دارین توروخدا راهنمایی کنین میگن زیر ۵منفیه آخه ۷و نیم کجا حسابه؟

عزیرم فکر کنم زیر ۲۵منفیه چندروز از موعدت گذشته؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

فکر نکنم بشه آزمایش دقیقه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکنم‌که چون پریودم نامنظمه مثلا یه روز مونده اینا به پریودم‌گرفته چون با یه هفته تاخیر هر چی بیبی چک میزدم‌منفی میشد بعد حدودا ۸روز اینا شروع کرد هاله زدن امروز با ۱۴روز تاخیر ازمایشم شد ۷ونیم دکترم گفت باید تکرار بشه ۴۸ساعت دیگه

انشالله ک مثبت میشه دوست من  با ۱۴روز تاخیر۷بود دو ددز بعد ۱۰شد بعدم گفتم کیسته

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

منم بی بی چکم هاله داشت ولی آزمایش منفی بود هم صبر کردم هم آزمایشگاهمو عوض کردم بعدش آز دادم شد 49 د ...

چند روز تاخیر داشتین؟وقتی منفی بود اخه ۶هر کجا نگاه کردم‌زده زیر ۵قعطا منفیه ولی این ۷ونیمه