2777
2789

مابختیاری هستیم براعروسی داداشم میخام لباس سبز سیدی بخرم ب نظرتون خوبه؟باموی بلوند یا بادمجونی؟میخوام خاص باشم.اینه بختیاری روسری بلندکنم یا شیرازی کوتاه وتور؟ممنون میشم

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم بختياري هستم سه دست لباس دارم كاش الان خونه بودم برات عكس ميفرستادم يكش سبز روشنه

خودم خیلی دارم چنددست ولی سبز تالانداشتم برارقص وعکس خوبه عزیزم؟

غير از اون هم نورآباد و ممسني خيلي لباساشون شبيه بختياري هاست

اره عزیزم حالا روسری بختیاری بلنده ب نظرت تور بزنم خوبه؟

ببین ی رنگی ک فکر میکنی کمتر بقیه میپوشن بپوش میدونی چرا اخه مدل لباسا شبیه همه فقط رنگ متمایزشون میکنه و موی بلوند هم شیکتره

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
ببین ی رنگی ک فکر میکنی کمتر بقیه میپوشن بپوش میدونی چرا اخه مدل لباسا شبیه همه فقط رنگ متمایزشون می ...

اره خب همه رنگارنگ کمتردیدم سبزباشه براخواهرشوهربودنم میگم خاص😉بلوندهمیشه بودم دوستم خاستم تغییرکنم

خودم خیلی دارم چنددست ولی سبز تالانداشتم برارقص وعکس خوبه عزیزم؟

خيلي 

من كه كلا براي عروسي نزديكام وقتي ميام شهرمون لباس محلي ميپوشم

از بچگي هم داشتم چند دست

امروز رفتم يه آتليه توي بندر تركمن با لباس تركمني عكس انداختم با اينكه قشنگ بود ولي هيچي لباس بختياري نميشه

راجب موهات به نظرم رنگش طبيعي باشه بهتره

من همه عكسام موهاي خودم هستن خرمايي روشن

تا حالا با موي رنگ شده لچك و مي نا نپوشيدم

امتحان كن ببين كدوم قشنگه

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.