2777
2789

من خودم پایین شهری ام 

مثلاً تا بحث ازدواج میشه میگن چون فلانی تو فلان منطقه هست کنسله ( حالا نگین نه اصلاً اینطور نیست خودمونیم می‌دونیم خیلی ها چنین دیدی دارن)

یا مثلاً من دوستانه داشتم که خب اونا وضع خوبی داشتن و محله خوبی بودن مینشستن میگفتن آره فلان جا فرهنگش اینه ، مردمش اینطورن 

یا مثلاً تیکه های که مشنویم برای مثال هیچوقت یادم نمیره ماشین گرفتیم بریم خونه طرف دو برابر نرخ کرایه ، کرایه میخواستم اومدیم اعتراض کنیم گفت دارین میگین اون سر دنیا یه چیزی هم طلبکارین 

خیلی‌ ناراحتم برای این برخورد ها واقعاً 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضی محله ها واقعا جای افراد خلافکار هست آدمایی که خوشنام نیستن و از قدیم دیگه معروف شدن به بعضی چیزا ...ولی نه اینکه همشون آدمای بدی باشن 

مثلا شیراز بعضی محله هاش اصلا مناسب نیست همسرم اصلا اجازه نمیده من تنهایی برم اونطرفا 

من دوتا خواستگارامو بخاطر محل زندگیشون رد کردم چون قرار بود اونجا زندگی کنم و فرهنگ پایینی دارن متاسفانه،عزیزم نمیگم همشون همینن ولی خیلی مهمه 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اینقدر عقب موندن امان از مغزهای زنگ زده!

به خدا ما ندارد ها از زندگی میخوریم از دولت میخوریم از هموطن های خودمون هم میخوریم ، مگه تقصیر ماست ، مگه خودمون خواستیم ، برای کوچکترین کلاس و امکاناتی باید به قول همون راننده بلند شی بری اون سر دنیا اونجا هم عوض اینکه چهار نفر باهات دوست شن بهت متلک بندازن 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
منم خودم پایین شهرم به نظرم واسه ازدواج خوب نیست اصلا وصلت با بالاتر از خودت حتی اگه اونا قبول کنن! ...

اصلاً بحث ازدواج رو بی خیال دیگه متلک انداختن و فیس و افاده اومدن واسه چیه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
به خدا ما ندارد ها از زندگی میخوریم از دولت میخوریم از هموطن های خودمون هم میخوریم ، مگه تقصیر ماست ...

می فهمم چی میگی

مشکل شهرای بزرگه

والا تو شهرای ما ک کوچیکترن این چیزا معنا نداره

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

من دوتا خواستگارامو بخاطر محل زندگیشون رد کردم چون قرار بود اونجا زندگی کنم و فرهنگ پایینی دارن متاس ...

الان مشکل فقط ازدواج نیست که والا به خدا ما که نداریم خودمون هم دوست نداریم از چاله در بیایم بیفتیم تو چاه دیگه متلک انداختن و چرت و پرتی گفتنشون چیه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀