2777
2789

[QUOTE=338926975]موز داره دیگ😂[/QUOTE

وای😂😂 شیر منظورم بود🤣

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی بذاری تو کیسه فریزر بذارب فریزر هربار برای اسموثی در بیاری

میتونی نازک ورقه کنی بذارب تو آفتاب میوه خشک کنی که خیییلی خوشمزه اس مثل آجیل میخورین

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

چرا درسته خوب نمیشه؟ ما همیشه درسته فریز میکنیم. مشکلش چیه؟ برای بستنی دسر و شیر موز عالیه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
[QUOTE=338926975]موز داره دیگ😂[/QUOTE وای😂😂 شیر منظورم بود🤣

😄😄

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

همسرم عادت ب خرید زیاد دازه منو سرویس کرده سه بار سه کیلو گرفته  هی یادش میره خریده باز میبی ...

ببر برای خواهری مادری فامیلی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹