2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت که هستم  شما گفتی گوشت چرخ‌کرده ب ذهنم رسید کوفته ریزه بپزم برنجم ک دارم دم میکنم ی رعفرو ...

چقد عالی نوشجان من تاحالا نخوردم بعدا حوصله داشتی طرز تهیه شو هم بذار واسم ممنون

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

نخور😐

مگه با شما بودم😂😂برا ذائقه غذایم باید اجازه بگیرم ؟مثلا البالو پلو هویچ پلوکلم پلو و....اینا توی سبد غذاییمون نیست و خیلی چیزای دیگه بعدشم تشکر ازشون کردم،😐درسته استارتری ولی حرفم ربطش بهت چی بود😂😂😂😂ببخشید خندم هم گرفت

چقد عالی نوشجان من تاحالا نخوردم بعدا حوصله داشتی طرز تهیه شو هم بذار واسم ممنون

حتما 

من گوشت و پیاز رنده و آب گرفته شده نمک فلفل قرمز سیاه و آرد نخود رو قاطی میکنم ورز میدم یکساعت استراحت میدم بعد کوچیکتر از گردو قلقلی میکنم ت روغن سرخ میکنم بعد پیازو سرخ میکنم ت تابه با کره جدا بهش رب و زردچوبه آلو خورشتی میزنم یکم نمک آب میریزم میدارم یکم غلیظ شده جابیفته بهش کوفته هارو اضافه میکنم چهل دقیقه با سر باز ده دقیقه آخر روش خیلییی کم زرشک میزنم و تموم با برنج زعفرانی عالی میشه

مگه با شما بودم😂😂برا ذائقه غذایم باید اجازه بگیرم ؟مثلا البالو پلو هویچ پلوکلم پلو و....اینا توی س ...

ب درک ک چی دوست نداری مگه گفتم چی دوست داری؟چه آدم خود شیفته ایی

بابا تو چته بخدا خوددرگیری داری اصلا مگه شما لیست غذا خواستی؟من اصلا باتو حرف زدم مگه؟؟؟؟چی میگی خوا ...

یچیزو الان فهمیدم که خنگ هم هستی خب معلومه پیشنهاد غذا خواستم😂😂😂😂بیا برو هرچی میگی خودتو ضایع می‌کنی