2777
2789
عنوان

چطوری دیقه نودی نباشم درس بخونم

76 بازدید | 7 پست

خسته شدم انقدر توی همه ی کارام دیقه نودیم. همیشه استراحت میکنم هروقت صدای ماشین شوهرم میشنوم ک میبره پارکینگ تند تند همه چی رو جم میکنم ظرفارو میشورم و... خودمو مرتب میکنم تا میاد بالا. واسه درس خوندنمم تنبل شدم میذارم روز اخر خودمو میکشم تا تمومش کنم. ی راهکار بدین بشینم پای درسم برنامه ریزی کنم😥😥😥

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم 

خیلی بده دوروز دیگه ۶ فصل امتحان دارم نشستم خمیازه میکشم تو نینی سایت میچرخم یساعت دیگه هم باید پاشم ب سفارش همسرجان قیمه بپزم😐😑هووووف چرا من اینجوریم

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
دانشجویی یا مدرسه ای عزیزم چه پایه ای؟

من دانشجو . البته لیسانس دوممه

دانشجویی یا مدرسه ای عزیزم چه پایه ای؟

البته هیچ علاقه ای هم ب رشتم ندارم صرفا برای ازمونای اموزش پرورش شروع کردم ب خوندن این رشته و گرفتن مدرکش

من دانشجو . البته لیسانس دوممه

اول از همه بهتره سحرخیز باشید

مثلا کم کم تمرین کنید که ساعت ۵ پاشید اگرم اینطوری هستید که عالیه

اون کارایی که خوشتون نمیاد رو بزارید اول صبح انجام بدید

مثلا فلان درس رو دوست نداری همون اول صبح بخون 

اینطوری کار سخته رو انجام دادی و راحتی 

داخل کتاب قورباغه رو قورت بده میگه:همیشه اول قورباغه بزرگ را قورت دهید

منظور همون کار سخت و دشوار هست

بعد برو سراغ اون کاری که دوستش داری مثلا من خودم اول درس میخونم بعد میرم ورزش میکنم بعدم حمام وقتی اومذم مجدداً درس خوندن رو شروع میکنم ولی یه درسی که دوستش دارم

چون نزدیک ظهره و خستم 

بعد از خوندنش ناهار و استراحت 

تا ساعت ۴ عصر و مجددا الویت با کاره سخت هستش برای شروع 

اول از همه بهتره سحرخیز باشید مثلا کم کم تمرین کنید که ساعت ۵ پاشید اگرم اینطوری هستید که عالیه او ...

برنامه ریزی قشنگیه من دقیقا با قسمت خواب و بیداریش مشکل دارم چون من عادت کردم ۵ صبح میخوابم بقیه روزو کسلم😑