2777
2789
عنوان

تولد همسرى🎉🎊🎁🎈

306 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها جونم.چند ماهه ازدواجيدمو اومدم خونه خودم.شما جاي من بودين جشن تولدشو دو نفره و تنهايي ميگرفتين يا دسته جمعي با خانواده خودش.

پ.ن:چند وقت پيش جشن تولد خواهرشو توي خونه خودم دسته جمعي گرفتم.خانواده خودمم راه دورن.

تعداد رای : 31
نظرسنجی
دو نفري🕺🏻💃🏻
27
87%
دسته جمعي👯‍♂️👯
4
12%
🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم دوست داره من خودمو جلو خانواده خودش نشون بدم

منم معمولا برای تولدهاش میترکونم

همه خانوادش و مامان بابای خودم هم هستن

اتفاقا تولدش 27 تیر

و هنوز نمیدونم چی براش بخرم

بی خیال باش تا کامروا باشی
فردای تولد میتونی اگه وسعتون‌اجازه میده بدون اینکه بفهمه شب خانوادشم دعوت کنی تا یه بار دیگه تولد بگ ...

اره خيلي خوب ميشه اينجوري براي تولد دسته جمعي با خودش هماهنگ ميشم و اينا.شبش تولد جمعو جور دو نفري ميگيريم.اورين مرسي دوستم به ذهنم نرسيده بود❤️❤️😅😇😇

🙄🙄
من شوهرم دوست داره من خودمو جلو خانواده خودش نشون بدم منم معمولا برای تولدهاش میترکونم همه خانوادش ...

تولد خودش ٢٤ تير،مامان همسري ٢٧ تير.ميتونم براي خودشو دو نفري بگيرم.بعد براي ماميش تو خونم تولد بگيرم.چطور ميشه؟؟

🙄🙄
اگه رابططون خوبه دست جمعی بگیر

خوب كه هست ولي يه محدوديتايي داره.مثلا تو تولداي بقيه فاميل زنو شوهراشون ست ميكنن تم تولد تعيين ميكننو اينا.براى همين ميگم چون ميخوام سورپوايز بشه دو نفري باشه.بعدشم چندتا كليپ خنده دار راجب همين سورلرايز شوهر تو تولد دسته جمعي ديددم كه چشمم ترسيدههه😝😝😝😝لينكشو پيدا كنم ميذارم

🙄🙄
خوب كه هست ولي يه محدوديتايي داره.مثلا تو تولداي بقيه فاميل زنو شوهراشون ست ميكنن تم تولد تعيين ميكن ...

وای من عاااشق این کارام خب گلم ی شب فبل تولد ی کیک کوچولو بگیر خودت سوپرایزش کن فرداش دعوت کن دسته جمعی ببین شوهر چ لباسی دارع اگه خودتم ی مامتو یا تونیکی چیزی ستش داری و ی تم مردونه هم خودت با خلاقیتت درسکن بترکونحسابی😍