2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30936 بازدید | 413 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره لکه آب روی لباسشویی رو خواستم پاک کنم شوینده زدم کلا رنگ لباسشویی رفت صداشو در نیاوردم 🥲

وای خیلی حس بدیه حتما رو مواد شویندرو مطالعه کنید قبل استفاده 

تمیزکاری که هیچی، یه بار در حال لاک زدن بودم پام خورد لاک هم سر پر همش ریخت رو قالی... 🥲

مامانمم نبود منم تا دو ساعت سابیدم تا کمرنگ شد... 

ولی خب فهمید و هنوز چند وقت یه بار نفرینم میکنه😁

....💖!

هر روز سایت چیزای جدید رو میکنه تبلیغات به سبک جدید

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

تیک آبی جریانش چیه همگی میگین

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

همسرم گوشت  گرفته بود و یخچالمون از قدیمی ها بود و خیلی یخ زده بود منم وقتی اورد گذاشتم باز شه تو تابسون هم بود هوا گرم دیدم باز نمیشه هرچی اب جوش ریختم بعد با چاقو افتادم به جونش اولاش خوب بود اخرش نوک چاقو خورد به  خود یخچال گاز ش خالی شد و همسرم اومد از بیرون یخش اب شده بود و گفتم یخچال سرد نمیشه چرا اومد نفهمید از چیه و ارزش درست کردن نداشت و یکی بهترشو گرفت   ولی گوشتامون هم اون وسط خراب شدن تا شب مونده بود و بعد که دادم همسایمون بزاره یخچالش  موقعه پختن مزه گوشت نداشت  

فقط با این خراب کاریم سود کردم 😂😂😂😂

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
یه بار سیف خیلی مسخره تبلیغ میکرد اگه محصولاتش خوب بود لازم نبود اینجوری تبلیغ کنه

سیف کرمی و قبلا گرفتم اصلا راضی نبودم

جدیدا پاک کننده سطوح گرفتم بازم راضی کننده نیست

همش حس میکنم  مشکل از  منه😐😐

دوستان شماها راضی هستین از محصولات سیف

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم
 چقد عجیب مگه امکان داره تو ایران برند اسرائیلی عرضه بشه !!!

شیرخشک نان نوتلا دنت کوکاکولا تماما کالایی هستن که سهامدارش اسراعیل هست و با هرخرید ما به سود و منععت اونا اضافه میشه عزیزمـ

بله به راحتتتتتتی داره عرضه میشه