2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30936 بازدید | 413 پست
منم یبار  با نوه ها خونه پدر بزرگم مهمون بودیم اومدم ثواب کنم آب و وایتکس درست کرد بودم توی ظرف ...

چیزیش نشد 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

وای وای  مامان من  تقدیر نامه بلوری گرفته بود انقده قشنگ بووود داشتم  تمیزش میکردم  افتاد شکست  قطعه هاشو مث جسد صد تا سطل آشغال انداختم مامانم نفهمه بعدا هرچی دنبالش گشت من ابراز بی اطلاعی کردم که راجع به چی میگییی  . هنوزم نمیدونه بنده خدا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بودم مامانم رفته بود بیرون🙃

گفتم بذار مامانمو خوشحال کنم🤗ادکلن بابامو که تازه خریده بود و خیلی هم گرون بود برداشتم و به کل فرش هامون زدم پیش خودم می گفتم وای مامانم الآن میاد ذوق میکنه فرش هامون خوشبو شون اما چشمتون روز بد نببنه🤐😬 

فهمیدن بابا دودشو اول دخترعمم فهمید قبل اینکه مابفهمیم، حالا هی میگفتن عیب نداره، من هی بیشتراب میشم

نمی‌خوام تو عمرم تجربه کنم خدا سر کسی نیاره 

کاش روفرشی می‌گرفتی براش

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
یه بار تازه عروس بودم نمیدونستم من زدم سینک ظرفشویی لک سیاه افتاد اونم صداش در نیومد🥲

رفتم به خواهرم کمک کنم

کتریش رسوب بسته بود همه گفتنجرمگیر گ نزن من با افتخارگفتم من همیشه جرمگیر میزنم 

بعدشم تمامش سیاه شد 🥲

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمی‌خوام تو عمرم تجربه کنم خدا سر کسی نیاره  کاش روفرشی می‌گرفتی براش

دقیقا خیلی بدبود اصلا حسوحالم اون لحظه داغون بود، ولی ازاونجا ک شوهرش خودش خرابکاریاش زیاده میخندیدن براشون مهم نبود🤣

خاطره ای ندارم که بامزه باشه

ابتدایی که بودم زمان ما تراش رومیزی مد بود منم یدونه داشتم یه روز اومدم مداد باهاش تراش کنم در جا اشغالیش رو باز کردم درش یه گیری داشت زور که دادم از دستم افتاد اون پودر مداد رنگی ها افتاده بود رو موکت پالاز. مامانم حمام بود داشت میومد بیرون بدو با دستم اشغالا رو پخش کردم سرمو اوردم دیدم ای دل غافل. پالاز رنگی شد     دیگه هیچی . یادمه پالاز رو تازه گرفته بودیم رنگشم طوسی کرمی روشن بود  

یه بار با خالم رفته بودیم خونه مامان بزرگم نزدیکای 10 صبح اینا بود خالم دو قلو 5 ساله داشت به گمون اینکه خوابن یه سر اومد خونه مامان بزرگم. یکن نشست به من گفت بیا بریم فرشا جدیدمو ببین تازه اومدن. دیگه بدو بدو اومدیم خونشون تا بچه ها بیدار نشن. خالم معلم ریاضی همیشه خدا پر خونشون خودکارایرنگی بود سبز قرمز صورتی ابی ... خلاصه رسیدم دم در. یکی از قل ها سر و صورتش رنگی بود خالم ترسید گفت چرا اینطوری شدی؟ کی بیدار شدی؟ گفت مامان گلای قالی خیلی کم رنگ بودن من و داداشی رنگیشون کردیم     خالم برق از سرش پرید بدو رفت داخل دید ای وای برا گلا هاشور کشیدن بعضیاشونو رنگ کرده بودنو فقط شانس اورده برا یه قالی وقت  داشتن    

ممیدونم بامزه هم نبودن   با تشکر  

ولی سیف جان تمام گاز پاک کردنام و تموم شیشه چرب شستنام رو مدیون تو ام.یدونه ای سیف کرمی  

وای عاشق اون دونه زبر داخلت هستم

عا  راستی اولین باره میبینمت تو سایت. خوش اومدی

ظرف عتیقه عمه ام رو شکستم 

جایی نبود قایم کنم 

گذاشتم تو آستین لباسم

کل مهمونی یه ظرف شکسته زیر بغلم بود هیچ وقتم به کسی نگفتم   

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من داشتم گاز پاک میکردم اتفاقا با سیف🤣 دم کنی رو از روی گاز برداشتم گذاشتم رو کیک پز حواسم نبود داغه کل دم کنی آب شد و چسبید به کیک پز. هنوزم که هنوزه کیک پزم طرح داره🤣

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊