2777
2789
عنوان

داداشم ۵روزه که نتونسته چیزی بخوره فقط سروم بهش زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 25 پست
داداشم ازبین نره؟خیلی ضعیف شده دعا کن براش ک به شوک مغزی جواب بذه و فکش بازشه

نه عزیزم نگران نباش دکترها میدونن چیکار میکنن 

مطمین باش خوب میشه بخاطر غذا نخوردنش لاغر میشه اون قابل جبرانه . حالش زود خوب میشه مطمینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بهش میگن دیستونی حاد ناشی از عوازض دارو..داروی قوی اعصاب میخوره..اسکیزوفرنس دارع

دوز کلوزاپین که میخورده چقدر بوده ؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
دوز کلوزاپین که میخورده چقدر بوده ؟

عزیزم دوزش ۱۰۰ بود ی کامل میخورد..خداروشکر دیشب فکش باز شد فقط چالشمون اینه ک چرت و پرت میگع ک من امام علیم یا سوع ظن و شک داره که فردا اولین جلسع شوک درمانشه و داروهاش..لطفا براش دعا کن

عزیزم دوزش ۱۰۰ بود ی کامل میخورد..خداروشکر دیشب فکش باز شد فقط چالشمون اینه ک چرت و پرت میگع ک من ام ...

الحمدالله ، ان شالله اونم رفع میشه ، ببخشید فقط کلوزاپین میخورد داروی ضد توهم دیگه نمیخورد ؟ اخه بیمار ما دوز بالا میخوره ،  

الحمدالله ، ان شالله اونم رفع میشه ، ببخشید فقط کلوزاپین میخورد داروی ضد توهم دیگه نمیخورد ؟ اخه بیم ...

کلوزاپین،امپول طولانی اثر رسپریدون،اسنترا،بی پریدین.لورازپام

الحمدالله ، ان شالله اونم رفع میشه ، ببخشید فقط کلوزاپین میخورد داروی ضد توهم دیگه نمیخورد ؟ اخه بیم ...

ببین وقتی دهنش قفل شدع بود و اختلال حرکتی پیش اومده بود دکترش دوتا قرص برای رفعش داد ک خیلی کمکش کرد.میگی ک پسرت سخت راه میره اونا شاید کمک کنن یکیش گاپانتین یکیش اماتادین

ببین وقتی دهنش قفل شدع بود و اختلال حرکتی پیش اومده بود دکترش دوتا قرص برای رفعش داد ک خیلی کمکش کرد ...

خدا خیرت بده ، به دکترش میگم 

ببین وقتی دهنش قفل شدع بود و اختلال حرکتی پیش اومده بود دکترش دوتا قرص برای رفعش داد ک خیلی کمکش کرد ...

کلوزاپین براش قطع کردن الان به جاش چه دارویی میدن به برادرت؟  ، چون کلوزاپین رو به کسی میدن که بقیه دارو ها بهش اثر نکرده باشه چون کلوزاپین پر عارضه ست ، بیمار ما الان ۴ساله کلوزاپین میخوره که دیگه رو پاهاش اثر گذاشته

نه نه کلوزاپینو قطع نکرد..

یعنی با وجود قفل شدن فک که عوارض کلوزاپینه ، فقط چند تا قرص داد که فک باز بشه ، و کلوزاپین  قطع نکردن؟