2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهترین شهر ایران برای زندگی تبریز       بهترین از نظر کسب درامد تهران و اصفهان و مشهد     آب و هوا همدان    شیراز هم خوبه برای کسب و کار و زندگی   

ولی تبریز برای زندگی بهتره  من خودم تبریزی نیستم ولی امکاناتش فوق العادست

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
[QUOTE=338908099]ب نظرم فقط اصفهان و شیراز خوبن برای زندگی [/QUOT گرمه 

کجاگرمه دخترخوب ...اوج گرماش۲ماهه تیر و مرداده که خب هم زودمیگذره و هم اونقدری نیست که ادم مثل شهرهای شمالی و جنوبی خفه بشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

فقط شیراز❤️

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بابا چقدر شیرازی داریم ما 

من شیرازی نیستم ولی پیشنهاد شهرخوب خواستی گفتم اصفهان و شیراز ...

ازنظراب و هوا متعادل و ۴فصل ، ازنظرشغل و کار زیاد، جاهای دیدنی زیاد، قیمت زیاد بالانیس مثل پایتخت و اقتصاد پیشرفته داره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
گرمه بارش کم

برا ما که شیراز زندگی میکنیم تابستون و زمستونش زیاد ازاردهنده نیست 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بارانا من شهرای بارونی ابری و سرسبز خییییلی دوستدارم 🥲

خب پس باید بری سمت شمااااال😍😍