2777
2789
عنوان

پایه و اساس همه خوشی ها.....

189 بازدید | 7 پست

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سلام دوست عزیز شما تو تاپیک یه کاربر به نام نیلوفرانه پیشنهاد پزشک طب سنتی دادین من واقعا نیاز دارم به 

یک پزشک طب سنتی اما نمیدونم کجا وپیش کی برم البته تو شهر خودمون هست ولی نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد یه دکتر خوب می‌خوام که کارش عالی باشه شما دکتر خوب با آدرس دقیق بهم معرفی میکند ممنون میشم خدا اجرتون بده

سلام دوست عزیز شما تو تاپیک یه کاربر به نام نیلوفرانه پیشنهاد پزشک طب سنتی دادین من واقعا نیاز دارم ...

سلام عزیزم 

ببین گلم من خودم مشهدم خب چندتا از دوستای مامانم شاگرد استاد یکتا و خیراندیش و ضیایی بودن من فامیل شونو بلد نیستم به اسم میشناسم بزار فامیل شونو از مامانم میپرسم دقیق تر بهت میگم ولی خب اگه برا قبل اقدام به بارداری بخوای بری خانوم صالحی هستن شماره شونم دارم خاله هام رفتن هر دو خیلی راضی بودن هم راحت باردار شدن هم زایمان شون راحت بود خداروشکر 

داماد آقای ضیایی هم مشهدن آقای فکری هستن 

اگه بخوای میتونم شماره شو جور کنم براتون 

ولی تهران خوده همین اساتید هستن شاگردای مجربی هم دارن آقای خیراندیش و یکتا و ضیایی و.... 

خانوم زهرا عباسی هم خیلی واردن تو تهران هست مطب شون اگه تو نت هم سرچ کنی بهت نشون میده ایشونم بیشتر برا مامایی هستن ولی فک کنم اصلاح مزاج هم انجام بده ولی خب چون تهرانن من خیلی دقیق اطلاع ندارم عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز شما تو تاپیک یه کاربر به نام نیلوفرانه پیشنهاد پزشک طب سنتی دادین من واقعا نیاز دارم ...

شما خودت کدوم شهری گلم؟! 

شاید مامانم یا دوستاشون یه طب سنتی خوب 

تو شهر تونو بشناسن من ازشون میپرسم 

فقط لطفا اسم شهرتونو بگید 

سلام .ببخشین زیر یه پست کانال خانم کشوری رو گفتین تو ایتا چه جوری پیداش کنم رفتم سرچ زدم چیزی نیاورد

سلام عزیزم 

این لینک کانال شون تو ایتا ست 

https://eitaa.com/joinchat/1969750016Cca3d77436a 

من لرستانم

باشه عزیزم از مامانم میپرسم بهتون اطلاع میدم 😘