2777
2789
عنوان

زیپاد

206 بازدید | 10 پست

یه پیشنهاد برات دارم. من به‌تازگی با زیپاد برای فرزندم حساب دیجیتال کودک‌ونوجوان بانک پاسارگاد باز کردم و از بین چندین طرح جذاب و قشنگ، یه کارت بانکی هم براش گرفتم. تو هم می‌تونی کاملاً رایگان و غیرحضوری با این اپلیکیشن برای فرزندت افتتاح حساب کنی و هدیه بگیری.

با کد من وارد اپلیکیشن شو، و بعد با کد اختصاصی خودت، دوستانت رو دعوت کن و هدیه بگیر.

کد دعوت من اینه: 34434744 

دانلود اپلیکیشن زیپاد:

https://cafebazaar.ir/app/ir.zypod.app

سلام 

دوستان برای بچه های بالای 4 سال میتونید حساب بانکی افتتاح کنید ک 50 هزارتومان هم بهتون هدیه میده ! 

اپلیکیشن بانک پاسارگاد هس و کارت رایگان میاد درب منزل 

طرحای بچگونه و خیلی خوشگل داره کارتش 

موقع افتتاح حساب کد معرف منو بزنید و بعد با کد خودتون دوستانتون دعوت کنید بجز اون 50 تومان هر دعوت 60 تومن میده بهتون 🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من دو تا بچه دارم زیر 16 سال میتونم واسه هر دوشون باز کنم 

سلام عزیزم بله 

هر دو براشون کارت رایگان جدا جدا میاد هرکدوم ۵۰ تومن موجودی دارع

برا خودتونم میتونی ویپاد نصب کنی  

کد منم بزنید موقع نصب 

سوالی هم داشتید بپرسید

سلام دوستان برای بچه های بالای 4 سال میتونید حساب بانکی افتتاح کنید ک 50 هزارتومان هم بهتون هدیه مید ...

سلام

من دو ساعت قبل کد معرف شمارو زدم برای حساب پسرم ولی هدیه اش نیومد، گزینه خاصی داره؟ قسمت کد معرف وارد و ثبت کردم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلاممن دو ساعت قبل کد معرف شمارو زدم برای حساب پسرم ولی هدیه اش نیومد، گزینه خاصی داره؟ قسمت کد معرف ...

سلام عزیزم 

زیپاد نصب کردی؟ 

قشنگم برا بچه های بالای 4 سال کارت با 50 تومن موجودی براتون میاد 

اگر ویپاد هم نصب کردی کد هدیه فقط برا من میاد 

ک فک میکنم شما کد رو نزدین چون هیچ هدیه ای برا منم واریز نشده

سلام عزیزم زیپاد نصب کردی؟ قشنگم برا بچه های بالای 4 سال کارت با 50 تومن موجودی براتون میاد اگر ویپا ...

بله نصب کردم، کارتش یک هفته است اومده

۱۱ سالشه،نه اون هدیه داخل کارتش نبود

الان کد معرف رو زدم دوباره گفت قبلا چون کد معرف زدی دیگه نمیشه ثبت کرد(همین کدی که شما گذاشتین رو کپی کردم زدم)

ظاهرا قاطی داره برنامه اش

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بله نصب کردم، کارتش یک هفته است اومده۱۱ سالشه،نه اون هدیه داخل کارتش نبودالان کد معرف رو زدم دوباره ...

ب پشتیبانی پیام بدید تو برنامه ک چرا هدیه رو ب شما نداده

شما موقع نصب اگر کد رو بزنید پیامک واریز هدیه میاد ینی همون هفته قبل ک کارت رو سفارش دادید باید کد رو میزدبن