2777
2789
عنوان

اقدام به باردای

115 بازدید | 13 پست

کسی میتونه کمکم کنه  

سلام بچه ها وقتتون بخیر باشه 

دو ساله ازدواج  و دو ماه اقدام کردم  برای بارداری

تنبلی تخمدان دارم و دکتر بهم این ماه روزی سه عدد کلومیفن و دو هدد متفورمین داد + از روز ۷،۸،۹،۱۰،۱۱،۱۲ امپول سینال اف 

ماه قبل دو تا فولی ۱۶ داشتم 

این ماه روز ۱۲ یک فولیکول ۱۷ داشتم که گفت صبر کنم تا روز ۱۴ امپول ازاد سازی (اچ سی جی) بزنم

من ماه قبل که اچ سی جی زدم خیلی علائم داشتم و سینه هام از روز ۲ حساس شدن 

ولی این ماه اصلا نه هیچ علایمی از تخمک گذاری داشتم و نه دردی 

امروز ۴ روز ه اچ سی جی زدم

ولی اصلا هیچ علایمی ندارم 

و نگرانم نکنه تخمک ازاد نشده؟؟ 

میشه اگه  تجربه ای دارین راهنماییم کنید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیگن تا یه سال اقدام باردار نشی عادیه و بعد باید بری دکتر؟ تازه دوماه اقدامی کلی دوا و دارو می ...

گفتن چون تنبلی داری باید از ماه اول بری  دکتر که دارو بده برای همین رفتم

یکم از خودت دست بردار چ خبره ماه دوم اقدام اینهمه دارو چیکار علایم داری تخمکتم ازاد میشه خودش چرا ...

واقعا این ماه همین کارو کردم ولی  اینقد شنیدم که وقت تخمک گذاری  علایم خاص داره و  ترشح  زیاد و سینه درد 

گفتم شاید برای من ازاد نشده

استرس مانع باروری میشه لطف آروم باش و به علایم فکر نکن من ماهی که باردارشدم هیچعلایم خاصی نداشتم

اخه مگه ادم دسته خودشه جانم

این همه امپول و دارو  میدن  هر ماه چند بار سونو رفتن و خیلی  بده خیلی اذیت میشم 

اخه مگه ادم دسته خودشه جانم  این همه امپول و دارو  میدن  هر ماه چند بار سونو ...

من همه این راه ها و رفتم آخرش درمان ول کردم استرس بارداری و گذاشتم کنار گفتم خدا هروقت مناسب ببینه بهم بده اصلا بهش فکر نکردم دقیقا همون ماه باردار شدم