2777
2789

تو رو خدا راهنمایی کنید . کسی تجربه داره بگه . ۱۸ساله زندگی کردم ،سه تا بچه دارم. همسرم خیلی بداخلاق و تنده . جوری که موقعی میاد توی خونه هر دم استرس داریم که قرار اوقات همه مون رو تلخ کنه . خسته شدم از این استرس . به رفیق بنده ،توهین و تهدید و تحقیر هم که هست... ۱۸ سال درست نشد.

تصمیم به جدایی دارم . ولی آینده بچه هام ،منو وادار به موندن میکنه 🥺🥺😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد۱۸سال بنظر من بمون 

فردا همون بچه ها طلبکار میشن چرا جدا شدی

اکثر مردا بداخلاقی رو دارن دیگهگ

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

نمیدونم شرایط زندگیت واقعا چجوریه اما واقعا اگه جوری هست که بچها ، بچهای عصبی و مشکل داری قراره بشن و خودتم همینطور و هیچ راهی واسه تغییر وجود نداره و خود طرفم نمیخد پس جداشو...اگه بچهات از آب گل در اومدن جداشو...اتمام یه زندگی سمی بهتر از سرپا نگه داشتنشه...الانم تو جامعه طلاق دیگه یچیز عجیب نیست لزوما...ولی حتما شرایط زندگی و همه چیو درنظر بگیر