خطرناک نیست تو سن ۴۶حامله شدن ؟😐بعد مگه بچه نداره بکم به فکر اون نوزادی که بدنیا میاد نیسن که قراره ...
من و مادرم ۳۵ سال تفاوت سنی داریم از اول کودکیم تا الان که خودم سن خر پیرو دارم تو جنگ و دعواییم چون حرف همو نمیفهمیم
حالا شما ده سالم بذار روش
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مثل اصفهانیها گفتی .بخدا راست میگی اخه تو 46سالگی یه گوشه ادم میتمرگه
🥲تازشم ما فامیلیم همینجوریش چون سبک بازی درمیاره ازخودش توجمعا یا یک حرفای بی عقلی میزنه من خجالت میکشم ازرفتارش جلوجمع اصلا سرسنگین نی اصلا انگار ی دختر ۱۵سالس ک نمیدونه چ حرفی و کجا باید بزنه
اگ من بگم میگ توحسودی یا میره ب شوهرم میگ زنت فلانه دلش کثیفه بدذاته
به شوهرت بگو وای مامانت بچه میخواد چیکار..بخدا مادر شوهر من تو سن 42سالگی یه پسر ودختر اضافه زایید برا جون ما .شوهرم چندسال درگیر بود اونا ازدواج کنن جاهاز میداد وای دردسر .الانم برادرشوهر کوچیکه باعث دردسره کاش هیچوقت بدنیا نیومده بود