2777
2789
عنوان

علاقه ایی بهش ندارم

113 بازدید | 7 پست

بچه ها هر کاری می کنه نمی تونم دوسش داشته باشم خیلی باهام خوبه رفتارش شاید از زیادی خوب بودنشه حتی اگر عسل بشع نمی دونم چرا اینقدر برام بی ارزشه اگر بخاطر بچهام نبود کلا نمی موندم 

چی کار کنم 

اصلا رابطه زناشویی هم با نفرت اصن نمی تونم نمی خوام و هیچ میلی ندارم 

با توجه ب غیر ممکن بودن جدایی بگین چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیداورم دچارم شی 

عزیزم چرا دچار شم ..چون گفتم بهت بر خورده 

گلم طلاق همیشه بد نیست فقط شما شجاعتش نداری هیچ 

حرف مردم برات مهمه برای خودت زندگی نمیکنی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
عزیزم چرا دچار شم ..چون گفتم بهت بر خورده  گلم طلاق همیشه بد نیست فقط شما شجاعتش نداری هیچ&nbs ...

من تا الان هم بریدم بخاطر اینه که خودم با بدبختی دارم هزینه ها زندگیم میدم خسته شدم 

من تا الان هم بریدم بخاطر اینه که خودم با بدبختی دارم هزینه ها زندگیم میدم خسته شدم 

تاپیکای قبلتو خوندم بچه هم داری ..

خیلی زور داره هم خودت کار کنی هم طرف دوس نداری 

😖😖😖...من خودم دوسش ندارم دعوامونم میشه بدتر میشم 

ولی خوب بدبختی اینجاس 😐اون منو دوست داره هیچ 

چیزی کم نمیزاره برام ..درسنه مشگلاتی هم داشتیم ولی 

طلاق نمیده 😑..ینی همش میگم کاش ی روز بزاره بره 

حالا تو که میگی خرج خودتو میدی من بودم تحمل نمیکردم 

چون زور داره برام خودم خرج خودمو بدم علاقه هم ندارم.

ولی خوب شوهر من از این لحاظ خوبه ‌...😮‍💨ای خدا پسرمم بزرگه دوست دارم ول کنه بره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

[QUOTE=338886096]تاپیکای قبلتو خوندم بچه هم داری .. خیلی زور داره هم خودت کار کنی هم طرف دوس نداری  😖😖😖...م ...[/QUOTE

من هم مشابه شما دوستم داره ولی دوست داشتن برام کافی نیس من میخام طرفم برا راحتی من هم شده یه تلاشی کنه من با انرژی تر ب کارم ادامه میدم کمکش می کنم