شترگاویوزپلنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1419 عنوان قرص ال دی.کمک لطفا 57 بازدید | 10 پست خانمها من ۱۲ شب قرص ال دی خوردم و الان موعد پریودمه...ممکنه قرصها اثر نکرده باشد؟؟ انگار لک دیدم 1403/02/24 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هی_روزگار عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1040 اگ متظورت جلوگیری از پریودته ..نخیر اثر نمیکنه مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
شترگاویوزپلنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1419 اگ متظورت جلوگیری از پریودته ..نخیر اثر نمیکنه یعنی چی اثر نمیکنه؟؟ منظورت اینه خوردن قرص از پریود جلوگیری نمیکنه؟
khodaya_komakamkon عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 6873 یعنی چی اثر نمیکنه؟؟ منظورت اینه خوردن قرص از پریود جلوگیری نمیکنه؟ چرا تا میخوری پری نمیشی قطع که بکنی پری میشی.اگر در حین مصرف لکه دیدی بخاطر نامنظمی هورموناته هالا عادت میکنی بهش درست میشه طبیعیه
شترگاویوزپلنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1419 چرا تا میخوری پری نمیشی قطع که بکنی پری میشی.اگر در حین مصرف لکه دیدی بخاطر نامنظمی هورموناته هالا ع ... من دوباره لک دبدم عزیزم.خیلی میترسم...اصلا نباید پریود شم.امروز موعد پریودمه...میخام برم بک قرص الان بخورم....یکی هم شب ک تایمشه.....عیبی نداره؟؟
khodaya_komakamkon عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 6873 من دوباره لک دبدم عزیزم.خیلی میترسم...اصلا نباید پریود شم.امروز موعد پریودمه...میخام برم بک قرص الان ... چرا عیب داره بیشتراز حد مجاز نخور.اشکال نداره لکه بینی ماه اول اینجوریه چیز نگران کننده ای نیس
شترگاویوزپلنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1419 چرا عیب داره بیشتراز حد مجاز نخور.اشکال نداره لکه بینی ماه اول اینجوریه چیز نگران کننده ای نیس بله فرمودین.تو نت هم خوندم.اما خیلی استرس گرفتم...ببخشید همش دستمال کثیف میشه..شرمنده ب خدا
هی_روزگار عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1040 یعنی چی اثر نمیکنه؟؟ منظورت اینه خوردن قرص از پریود جلوگیری نمیکنه؟ یعنی یه شب قبل از موعدت اثر نمیکنه دست کم باید یک هفته قبل از موعدت بخوری مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
شترگاویوزپلنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1419 یعنی یه شب قبل از موعدت اثر نمیکنه دست کم باید یک هفته قبل از موعدت بخوری اهان .منظورم اینه که تا الان دوازده شب ، قرص خوردم و امروز موعد پریودمه....نه ساعت ۱۲ شب.سو تفاهم شد