2777
2789

اگ متظورت جلوگیری از پریودته ..نخیر اثر نمیکنه 

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی اثر نمیکنه؟؟ منظورت اینه خوردن قرص از پریود جلوگیری نمیکنه؟

چرا تا میخوری پری نمیشی قطع که بکنی پری میشی.اگر در حین مصرف لکه دیدی بخاطر نامنظمی هورموناته هالا عادت میکنی بهش درست میشه طبیعیه 

چرا تا میخوری پری نمیشی قطع که بکنی پری میشی.اگر در حین مصرف لکه دیدی بخاطر نامنظمی هورموناته هالا ع ...

من دوباره لک دبدم عزیزم.خیلی میترسم...اصلا نباید پریود شم.امروز موعد پریودمه...میخام برم بک قرص الان بخورم....یکی هم شب ک تایمشه.....عیبی نداره؟؟

من دوباره لک دبدم عزیزم.خیلی میترسم...اصلا نباید پریود شم.امروز موعد پریودمه...میخام برم بک قرص الان ...

چرا عیب داره بیشتراز حد مجاز نخور.اشکال نداره لکه بینی ماه اول اینجوریه چیز نگران کننده ای نیس

چرا عیب داره بیشتراز حد مجاز نخور.اشکال نداره لکه بینی ماه اول اینجوریه چیز نگران کننده ای نیس

بله فرمودین.تو نت هم خوندم.اما خیلی استرس گرفتم...ببخشید همش دستمال کثیف میشه..شرمنده ب خدا

یعنی چی اثر نمیکنه؟؟ منظورت اینه خوردن قرص از پریود جلوگیری نمیکنه؟

یعنی یه شب قبل از موعدت اثر نمیکنه دست کم باید یک هفته قبل از موعدت بخوری

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️