2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم ب دخترم ميگه…

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 51 پست

تو هم بگو عمه صغرا یا اسمی هم وزن اسمم خودش ولی قدیمی

بگو تو خیلی دوست داری ااز ااین ااسمها پس برا خودت میذاریم

اگرم بگو باز بگی بلقیس منم جلو جمع میگم صغرا تا اونا هم یاد بگیرن اسم جدیدت رو

صغرا ی مثاله 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ديگه بچه هاش و شوهرش هم ب اون اسم صدا ميزنن

من یه بار شبیه همین مشکل تو خانوادههمسرم داشتم.....زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم.....حل شد....شما هم به مادرهمسرت زنگ بزن بگو....بگو تا حالا برحسب شوخی یا دوست داشتن هرچی صداش زدن اشکال نداره ولی دخترم الان بزرگ شده از این موضوع ناراحته....لطفا خودتون حل کنید تا خدای نکرده کدورتی تو خانواده پیش نیاد

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
ببين اسم دخترم پارميسه،جلو جمع و همه ميگه

به دخترت هم یاد بده که هرکس بجز اسم اصلیش صداش زد اصلا روشو برنگردونه .... اینو حتما بهش بگو.....خود دخترت بهشون بگه ...عمه جون اسم من پارمیس هست

باز خوبه که بابابزرگ من موقعی زنده بوده داداشمو کره خر صدا میکرد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

وای ن تو رو خدا محترمانه تذکر بدید چه بد . فک کردم مجرد و شیطونه فعلا بچه نداره درک نمیکنه .

چرا بزرگه،چهل سالشه،شوهرشم ميگه،ي اسم خيلي بد ،من حالا مثلا خوبش كردم

نميخام روم توروش باز بشه،وگرنه ميدونم چي بگم

تو نگو از طریق دخترت بگو

مثلا دخترت بگه عمه جون چقدر اسم بلقیس رو دوست داری

میخوای منم برات ی اسم انتخاب کنم ک جلو بقیه شمارو با اون صدا بزنم

بعد بگه بذار خوب فکر کنم ببینم چی بهت میاد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ب شوهرم نگم؟

فکرکردم تا الان بهش گفتی ....اگر نگفتی حتما بهش بگو و از خودش بخواه که به مادرش بگه....بگه دخترم داره بزرگ میشه خوشم نمیاد به این اسم شناخته بشه...دخترم اسم داره