2777
2789
عنوان

از امام رضا گله دارم🙂

520 بازدید | 70 پست

تاحالا من و خانوادم نتونستیم مشهد بریم قرار بود از طرف دانشگاه بریم ک الان گفتن برای ورودی1401کنسله و برای ورودی.1400هستش💔دلم گرفت خیلی گرفت اینقدر دوسمون نداره ک نتونستیم بریم؟ هعی لعنت ب شانس من

[نام] 𝓱𝓪𝓻𝓪𝓶 𝓮𝓶𝓪𝓶 𝓡𝓮𝔃𝓪:)♥

[موبايل] ‏‪051 4888 8‬

همین الان زنگ بزن مستقیم وصل میشی بالای ضریح ‏

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امام از مهربانترین مادر هم مهربانتره

اولا شاید به خیر و صلاحت نبوده و امام از مهربانیش بوده که اسبابشو فراهم نکرده ثانیا که مهمتره در رفتن فقط خواستن امام نیسا بلکه ایشون کاملا مشتاقن از اون مهمتر اراده ماست چندبار تا حالا خانواده تون اراده کردن که برید؟ یعنی تلاش کنن نه صرف خواستن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
دلم گرفته نمیخوام💔

زنگ بزن از خودش بخاه دعوتت کنه یهو دیدی درست شد

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

اخی عزیزم گله نکن امام رضا عشقه 

من میخوام برم حرم تو صحنش بهشون میگم هرچند الان خودش کامل در جریان هست  

ولی هرموقع اومدی یاد منم باش 

امام رضا زائرینش رو یه جور دیگه دوست داره

والله یه سری ادم میشناسم ک اصلا لیاقت نداشتن

نگو شاید یه کارایی کردن که نمیدونی

حکمت خداست ..

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...