2777
2789
عنوان

چجوری یه شوهر پولدار پیدا کنم راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 52 پست

باید واجد ویژگیهای برجسته ای باشی .. حتی برای ازدواج با یک فرد معمولی ! از خودت بپرس چرا باید نظر یک مرد رو جلب کنم ؟؟ چه ویژگی های خاصی دارم که من رو از اغلب دخترهای هم سن و سالم متمایز میکنهذ؟؟ 

به هر ترتیب رفت و آمد و تردد به جاهایی که اغلب افراد متمول میرن می‌تونه شانس آشنایی با افرادی با ویژگی های مورد نظر شمارو به وجود بیاره .‌  باشگاهای سوارکاری .. تنیس .. پیست های اسکی .. رالی .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم باید بیخیال بشم و همین روند رو ادامه بدم عجب دنیای کثیفیه دختر خوبی مثل من که تا الان این سن یک دوست پسر نداشتم یه دونه خواستگار ندارم اونوقت دخترای که نه به اندازه من تحصیلات دارن نه خوشگلن و با هزاران نفر از سن کم دوستی داشتن ازدواج کردن و بچه دارم سر خونه زندگی شون هستن

آخه من اصلا با دخترای پولدار نمیگردم با دخترای کاری و همکارا کلا خانمای شاغل در ارتباطم نه خانمای پو ...

برای ازدواج با آدم پولدار باید بشناسنت. یکی تو صد تا از تو کوچه خیابون و کار و…. پیدا میکنی. وارد جمعشونم بشی بازم گارانتی نداره که کسی رو برای ازدواج پیدا کنی، ولی از بیرون خیلی سخت تره. چرا دنبال یه همسر مناسب معمولی تر نمیگردی؟ 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
فکر کنم باید بیخیال بشم و همین روند رو ادامه بدم عجب دنیای کثیفیه دختر خوبی مثل من که تا الان این سن ...

باید معیارهات واقع بینانه و متناسب با شرایط خودت باشند . 

داشتن دوست پسر و ارتباط با جنس متفاوت دلیل بر بد بودن نیست . 

در دنیای امروز که ارتباطات گسترده هست و احتمال معرفی و آشنایی و ازدواج سنتی بسیار کم .. دریغ کردن این نوع ارتباط از خود یعنی تا حد زیادی شانس ازدواج رو از دست دادن .

بی پول هم ممکنه هوس بازی کنه آدم لگد اسب بخوره خیلی بهتره تا لگد خر رو بخواد تحمل کنه 

دقیقا  بهت گفتم ظاهر نبین باطنشو درک کن ظاهر همچیز زیباست  پس مواظب باش خر لگدتت نزنه موفق باشی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
برام عجیبه با همه خوبیایی که دارم و چهره خوب چرا خواستگار ندارم من خیلی عجیبه هم تیپ من بهترین ازدوا ...

تو یکی از تاپیکهات گفتی که 90 کیلو وزنته و از لحاظ مالی شرایط مطلوبی نداری.... چطوری فکر میکنی یه آدم سوپر پولدار میتونه به شما فکر کنه؟؟ یه خورده واقع بین باش عزیزم... روی تناسب اندامت کار کن