2777
2789

هیچکس اندازه من مشکلات معده نداشته بعد از خوردن سالها قرص های شیمیایی و خوب شدن مقطعی و برگشت دوباره خلاصه با یه دمنوش گیاهی درمان شدم ، الانم هربار پرخوری کنم و احساس کنم معده ام سنگینه اون دمنوش رو میخورم مث آب رو آتیشه ، همیشه توی خونه ما هست 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
هیچکس اندازه من مشکلات معده نداشته بعد از خوردن سالها قرص های شیمیایی و خوب شدن مقطعی و برگشت دوباره ...

چرا نمیگی خو ما ام درست کنیم خلاص شیم میدونی چقدر صواب میکنی چند نفر دچار این بیماری ها هستن که شبو روز ندارن و شاید با گفته ی ت  رها میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=342175481]😔ینی درمان نمیشع اصلن علایمتون چیه دیگه روانی شدم[/QUOTEکنترل میشه ولی درمان خیر م ...

هعی تا اخر عمرم باید ینی چیزای بد مزه بخورم ن فست فودی ن سوپر مارکتی هیچی غذای ابپز فقط 

من ببخشید بادگلو و برگشت غذا توی گلوم اذیتم میکنه حس میکنم گلوم ی طوریه فشار ر‌وشه